FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, în corzi! Sumă imensă de achitat până la finalul lunii: „Altfel va fi dezastru”

Situația financiară de la Dinamo este critică
Situația financiară de la Dinamo este critică

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 17:46 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 18:18

Alb-roșiii sunt disperați, situația financiară este critică. Dinamo a intrat astăzi în insolvență, însă anumite datorii trebuie plătite în această săptămână și nu suportă amânare. Totodată, jucătorii își solicită salariile restante, mai ales că unii fotbaliști au de încasat și patru lefuri.

„Dacă nu vor plăti salarii săptămâna aceasta, foarte mulți jucători sunt deciși să plece. Situația este foarte rea și mulți nu mai văd nimic bun să vină. Dacă Dinamo nu va începe să plătească, așa cum sunt contractele și promisiunile, va fi sfârșitul”, a spus Ante Puljic, unul dintre liderii echipei, pentru GSP.

Dinamo, în corzi! Sumă importantă de achitat până la finalul lunii

Cei din DDB au resimțit presiunea jucătorilor și trebuie să facă rost de bani, fiindcă și-au asumat administrarea situației și a clubului. Într-un mail intern distribuit membrilor socios, liderii programului le-au transmis celor peste 15.000 de fani cum stă situația de pe teren și faptul că Dinamo este obligată să achite 240.000 de euro în aceste zile, până la finele lunii iunie! 

„Nimic nou pentru suporteri. De ceva vreme, toți avertizează sau amenință, după caz, DDB și Dinamo. Unii sunt de înțeles, alții nu! Jucătorii fac parte din prima categorie, oamenii au muncit, au familii și câțiva sunt pe final de carieră. Nu îi poți cere jucătorului să fie «câine până la moarte», gratis, pentru că el nu respiră Dinamo cum respiră suporterii. 

Cu alte cuvinte, nu îi poți cere lui Ante să înțeleagă că DDB trebuie să achite restul de 240.000 € pentru licență, în același timp în care trebuie să achite și salarii. Cămașa proprie îi este mai aproape, așa că jucătorul își va cere în continuare drepturile!”, au transmis cei din DDB.

Liderii acționarului minoritar au transmis că vor face totul ca să achite și restanțele salariale promise jucătorilor, alți 150.000 de euro pentru a mai acoperi o parte din lefuri. 

„Le transmitem tuturor că în nici un caz nu va veni sfârșitul. Vom achita și restul pentru licență, vom achita și salarii. DDB depune eforturi disperate pentru a face rost de cei 240.000 € din surse externe. Suma este imensă și suporterii nu o putem acoperi singuri, până la 30 iunie, termenul limită! 

Sperăm să reușim să adunăm banii, altfel va fi dezastru. Pentru salariile jucătorilor însă, e nevoie să ne implicăm toți! Băieții ăștia chiar trebuie să își primească din bani, altfel echipa se destrămă și îl pierdem și pe Dușan”, au spus dinamoviștii, care fac apel la suporteri să continue să cumpere bilete în mediul online.

VIDEO. Ce spune fostul președinte al lui Dinamo despre situația financiară a clubului

Mai multe știri despre Dinamo:

A plecat în Spania ca să-l convingă pe Pablo Cortacero să cedeze acțiunile lui Dinamo: „Are un investitor român” » Motivul din spatele deciziei

Afară din Europa și pericol de depunctare! Ce înseamnă noua insolvență cerută de Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
paolo11
paolo11  •  29 Iunie 2021, 06:12
Postat de cartonasdelagsp pe 28 Iunie 2021, 19:54

Proxima semana? Corect?

Nu! Poimaine!

creeperno115
creeperno115  •  28 Iunie 2021, 22:35

Stai linistit ca scapam si din insolventa asta

forumer___1947
forumer___1947  •  28 Iunie 2021, 22:11

Pacat, ce sa zic... sper sa nu va moara echipa, totusi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează