FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine e administrator judiciar la Dinamo, după intrarea în insolvență + Ce riscă echipa din Ștefan cel Mare

Dinamo are un administrator judiciar care s-a ocupat de mai multe cluburi ce au fost în insolvență
Dinamo are un administrator judiciar care s-a ocupat de mai multe cluburi ce au fost în insolvență

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 21:06 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 22:07

Dinamo a intrat din nou în insolvență. Tribunalul București a acceptat azi cererea clubului din "Ștefan cel Mare" și a desemnat ca administrator judiciar provizoriu societatea RTZ&Partners SPRL - Filiala Bucureşti, care va primi "o remunerație provizorie de 3.000 lei din averea debitorului", potrivit instanței.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat pe 20 iunie, administratorul judiciar antamat de Dinamo este Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ&Partners SPRL. RTZ&Partners SPRL a mai lucrat pentru cluburi de fotbal aflate în insolvență, precum CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu Mureș și FC Brașov.

Lichidatorul juridic are la dispoziție 4 luni și jumătate pentru a întocmi Planul de reorganizare. Tribunalul a fixat termen pe 15 noiembrie 2021, ora 11:00, pentru analiza stadiului continuării procedurii.

Dinamo riscă 9 puncte penalizare din clasamentul sezonului regulat dacă are datorii către cluburi, angajați, fotbaliști și Fisc, iar Planul de reorganizare nu este confirmat de Judecătorul sindic până la 30 noiembrie.

Tribunalul București a anunțat: Califică cererile de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de creditorii Politehnica Timișoara, Securikas Vector Sistem SRL și Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo drept declaraţii de creanţă.

Dinamo, în insolvență! Nu va putea juca în Europa

Dinamo nu poate participa însă în cupele europene cât este în insolvență, plus încă 12 luni după ieșirea din insolvență.

Vineri, 25 iunie, Dinamo a cerut intrarea în insolvență, ca o ultimă măsură la care "câinii" au putut apela, pentru a depăși problemele financiare.

Cuantumul datoriilor este de 6 milioane de euro la finalul lui 2020, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, dar restanțele ar depăși de fapt 7 milioane de euro, conform declarațiilor lui Ioan Andone.

EXCLUSIV Dinamo, în corzi! Sumă imensă de achitat până la finalul lunii: „Altfel va fi dezastru”

OFICIAL Dinamo e din nou în insolvență! Tribunalul a acceptat azi cererea „câinilor”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
mariluc
mariluc  •  29 Iunie 2021, 13:59

Dinamo este la a-3-a insolventa in ultimii 15 ani ,unii furat alti raman cu pierderile mai ales statul ,de ce statul nu declara falimentul clubului ,cum s-a intamplat cu alte cluburi?

paolo11
paolo11  •  29 Iunie 2021, 05:57

"Dinamo riscă 9 puncte penalizare din clasamentul sezonului regulat dacă are datorii către cluburi, angajați, fotbaliști și Fisc, iar Planul de reorganizare nu este confirmat de Judecătorul sindic până la 30 noiembrie." Deci aveți de dat salarii restante ale fotbaliștilor, toate contractele neplătite, salariile angajaților, 1 mil la Poli, 1 mil la Siman și lista continua...Sunteți mâncați!

dragdim
dragdim  •  29 Iunie 2021, 04:42

Și acum salvam clubul pentru contracero, negoita sau badea?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează