FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

UPDATE FCU Craiova, două transferuri într-o zi! A semnat fotbalistul Luanei și s-a întors „fiul rătăcitor” al lui Mititelu

Luana Rednic și Benjamin Van Durmen
Luana Rednic și Benjamin Van Durmen

Articol de - Publicat marti, 10 august 2021 13:39 / Actualizat marti, 10 august 2021 16:30

FCU Craiova continuă campania de transferuri și l-a adus pe „închizătorul” Benjamin Van Durmen (24 de ani), liber de contract. Tot azi a semnat și Sorin Bușu (32), fundașul stânga care se afla în lotul defunctei FC Universitatea Craiova la momentul dezafilierii din 2011. 

UPDATE 16:10: Sorin Bușu revine în Bănie

Sorin Bușu, liber de contract după aventura la Poli Iași, a fost prezentat oficial de FCU Craiova.  Acesta evoluează pe postul de fundaș stânga și a fost adus pentru a-i crea concurență belgianului Jeremy Huyghebaert. Între 2007 și 2011, Bușu a prins 15 meciuri în tricoul echipei dezafiliate de FRF, FC Universitatea Craiova. 

Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt, Sorin Bușu, acum în vârstă de 32 de ani, e un jucător crescut de FC Universitatea Craiova. Este unul dintre fotbaliștii apropiați de Adrian Mititelu, de care îl leagă și un grad de rudenie.

FCU Craiova, două transferuri într-o zi! A semnat fotbalistul Luanei și s-a întors „fiul rătăcitor” al lui Mititelu
Sorin Bușu e noul jucător al Craiovei!

Știrea inițială:

Fotbalistul belgian Benjamin Van Durmen, care a jucat în sezonul trecut la Mouscron, a fost prezentat pe pagina de facebook a formației oltene.

Van Durmen a semnat cu FCU Craiova

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Van Durmen a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.

Belgianul a jucat foarte puțin pentru Mouscron în ultimul sezon din Jupiler League, doar 398 de minute, în șapte apariții. În total, a bifat 97 de partide pentru echipa belgiană.

350.000 de euroeste cota lui Van Durmen, potrivit transfermarkt

Van Durmen a evoluat la Mouscron și sub comanda lui Mircea Rednic (decembrie 2016 - februarie 2018), 15 partide și a înscris un gol, iar antrenorul îl compară cu fostul internațional Constantin Gâlcă.

„Eu l-am promovat la prima echipă a lui Mouscron, de la academia clubului. Este stilul lui Gâlcă. Are ultima pasă, travaliu și e agresiv. Șutează bine la poartă, apare și la finalizare. Cei de la Craiova l-au dorit și pentru că se cunoaște foarte bine cu Jeremy Huyghebaert (n.r- fundaș stânga la FCU Craiova). Au jucat împreună la Mouscron”, a spus Rednic pentru GSP.ro.

Van Durmen a fost adus la olteni de Luana Rednic, fiica antrenorului. Mijlocașul a fost legitimat doar la Mouscron, iar pentru a pleca a activat o clauză din contract care i-a permis să părăsească clubul în caz de retrogradare.

FCU Craiova continuă campania de transferuri: urmează Terell Ondaan

Oltenii nu au de gând să se oprească din campania de transferuri, iar următorul nume pe lista lui Mutu este Terell Ondaan.

 Extrema olandeză de 27 de ani, care poate juca și ca atacant, a jucat de-a lungul carierei la juniorii lui Ajax, AZ Alkmaar, Telstar, Williem II, Excelsior, Pec Zwolle și Grenoble, echipă de la care ar urma să plece liber de contract.

FCU Craiova - bursa transferurilor

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber), Vlad Achim (liber), Sekou Sidibe (FC Emmen), Van Durmen (Mouscron)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber), 

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Schimbare de atitudine în scandalul de la FCU Craiova » Clubul a deschis o procedură disciplinară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
stefy29
stefy29  •  11 August 2021, 09:51
Postat de Eugen Pan pe 10 August 2021, 17:00

asa o sa patiti si voi meciul direct cu noi.o sa vedeti ce va dezmembram

Pleaca ma LACI... pardon, am vrut sa spun d-aci.

viata.de.caini
viata.de.caini  •  11 August 2021, 06:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony_10
jony_10  •  11 August 2021, 00:20
Postat de george.br pe 10 August 2021, 16:27

:)))) Si un necunoscator a putut sa-si dea seama de "evolutia strategiei" celor doua combatante de aseara. A fost un meci decis la pauza, ca in vremurile de glorie... S-a dat "dezlegare la... puncte".

Mititei glumeți :)))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează