FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Federico Piovaccari din nou la FCSB? Până se hotărăște Fortes, Gigi Becali s-ar fi reorientat deja

Federico Piovaccari a fost foarte apreciat în prima sa aventură de la FCSB
Federico Piovaccari a fost foarte apreciat în prima sa aventură de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 14:49

FCSB // Cum negocierile pentru Carlos Fortes (23 de ani) stagnează, Gigi Becali s-ar fi reorientat rapid spre o pistă mai veche. Presa din Spania a scris astăzi despre dorința celor de la FCSB de a-l aduce înapoi pe vârful Federico Piovaccari (34 de ani), în prezent la Cordoba, penultima în liga secundă spaniolă. 

FCSB se află în continuare în căutarea unui atacant, marea dorință a lui Gigi Becali fiind încă departe de a se realiza după rateurile Andrei Cristea și Fortes.

Jurnaliștii iberici au scris azi că oficialii FCSB-ului l-au contactat deja pe Piovaccari, aflat în ultimele 6 luni de contract la Cordoba, iar atacantul ar fi tentat de o revenire în România la clubul unde a avut evoluții foarte apreciate.

Piovaccari a strălucit la FCSB

Italianul a jucat în România la FCSB în perioada 2013-2014, când a fost împrumutat de la Sampdoria. Acesta a impresionat pe durata perioadei de la echipa roş-albastră, reuşind să contribuie decisiv la calificarea echipei în grupele Ligii Campionilor.

Western Sydney Wanderes, Eibar, Zhejiang Yiteng, Ternana și Cordoba sunt echipele la care a mai evoluat Piovaccari după ce s-a despărţit de FCSB, fără a mai avea însă aceleaşi evoluţii din perioada petrecută în România.

 

Vezi și: EXCLUSIV Cum se vede FCSB prin ochii lui „Dodel” Tănase: „Nea Gigi a dat lovitura cu ei!” » Îl caracterizează și pe Teja

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
michael_matijevic
michael_matijevic  •  17 Ianuarie 2019, 20:03

Toti batranii sa apeleze la FCSB !!!!!!!!!!!

energydrik
energydrik  •  17 Ianuarie 2019, 19:31
Postat de fairplayromania pe 17 Ianuarie 2019, 19:22

Alta tînără speranţă....34 ani....Era perfect pentru Viitorul...

Normal, ca Viitorul doar ce a transferat pe "juniorul" Eric.

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Ianuarie 2019, 19:22

Alta tînără speranţă....34 ani....Era perfect pentru Viitorul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează