FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Feriți-⁠vă, trag românii! Jucătorii de la ASA și Dinamo ar putea fi folosiți cu succes în lupta antiaeriană :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Nici un avion n-ar rezista rachetelor sol-aer românești.

Luni seară, în doar șase minute (12-18), 3 jucători au trimis mingea în afara stadionului. Primul a fost Anton, căpitanul lui Dinamo, urmat de mureșenii Gabi Matei și Mureșan.

Matei a tras și pe deasupra tabelei de marcaj! "Cred că e primul meci din lumea asta cu trei șuturi peste tribună", a comentat râzând Panduru, la Dolce.

Iar Cornel Dinu a completat: "Din Mureș poți să mai recuperezi mingea, dar pericolul e altul. Pe acolo trece linia de tren de Reghin și, dacă balonul intră într-un marfar, s-a terminat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
966885156731146
Karol Nagy-muller  •  16 Martie 2016, 18:59

oare acestdomnDINU cind antrena la mures stia si mersul trenurilor?procurorule lasate de acest sport vezi numai ce vrei si de auzit 0 de ce nu ne povesteste acest mare jucator cum a scuipat un arbitru in fata si ia rupt ecusonul de pe piept la un meci amical AVINTUL REGHIN-DINAMO 1-1 PANDIa fost jucator ,antrenor putin dar acum pt niste euroi apar la televiziuni sa dea lectii fotalistice. vedetiva de treburi si la munca cu voi! un pensionar de nimic cu un comentator tacut

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  16 Martie 2016, 09:30

da poate ca aveau ceva de impartit cu tabela de marcaj, ce stiti voi

vasy86le
vasy86le  •  16 Martie 2016, 09:29

De ce va mai luati si voi, cand jucatori precum messi au doborat nave extraterestre cu bombele lor, nu s-a mai scremut nimeni atat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează