FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fernando Varela își laudă un fost coechipier de la FCSB: "Era de nivelul lui Real Madrid sau Barcelona! Făcea ceva uluitor la antrenamente şi la meciuri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 17:44

Fernando Varela, fostul fundaș al celor de la FCSB, îl consideră pe Lucian Sânmărtean cel mai bun fotbalist alături de care a evoluat în carieră. 

"Când a fost Reghe la Steaua am făcut o pregătire fizică foarte bună, foarte tare, noi eram bine la meciuri și aveam jucători care făceau diferența. Dacă jocul nu era bun, atunci apărea o execuție de a lui Stanciu, Pintilii sau Sănmărtean. Făceam diferența individual. Când nu eram bine din punct de vedere fizic, atunci jucătorii ăștia făceau diferența.

Sânmărtean a fost cel mai bun pe care l-am văzut până acum. Eu cred că era fotbalist de Real Marid sau Barcelona. Făcea ceva uluitor la antrenamente şi la meciuri. Foarte rar se vede aşa ceva", a declarat Varela pentru Fanatik. 

5
goluri a marcat Sânmărtean în cele 26 de partide jucate în tricoul celor de la FCSB

Vezi și: Gigi Becali, comparat cu patronul-pistolar de un fost jucător de la FCSB: "Vine la hotel și îți spune în față!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
chromophobia
chromophobia  •  30 Septembrie 2018, 07:06

Daca avea Sanmartean si suturi si norocul de a nu se accidenta,era mare

randdoom
randdoom  •  29 Septembrie 2018, 19:08

hai Steaua

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  29 Septembrie 2018, 19:07

Asta e ca aia cu "ești frumoasa, te strică doar fața și corpul". :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează