FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, comparat cu patronul-pistolar de un fost jucător de la FCSB: "Vine la hotel și îți spune în față!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 20:44

Fernando Varela, fostul fundaș al celor de la FCSB, vorbește despre asemănările dintre Gigi Becali și Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic. 

"Presiunea e foarte mare din partea patronului aşa cum era şi cu Gigi. Avem şi aici presiune din partea patronului pentru că vrea să câştige tot. El a investit foarte mult în ultimii 6 ani şi a câştigat doar o Cupă. Presiunea e mare. 

Patronul nostru nu vorbeşte la televizor cum o face Gigi Becali, dar vine la hotel şi îţi spune în faţă când joci bine şi când joci prost. El dă bani şi poate să vorbească. Așa e și în cazul lui Gigi Becali. Ne plăteşte la zi şi poate să vorbească ceea ce vrea. El nu iese la televizor pentru că ştie că noi înţelegem că trebuie să muncim şi să jucăm din ce în ce mai bine", a declarat Varela pentru Fanatik. 

1.400.000 €a plătit PAOK Salonic către FCSB pentru transferul lui Fernando Varela

Vezi și: "Shame on you" :) » MM Stoica, luat la mișto de Becali în direct la TV! "Gigi, ne facem de râs"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
hanmocar
hanmocar  •  29 Septembrie 2018, 07:44

Ce-i cu mizeriile astea pe aici ?

gicab
gicab  •  29 Septembrie 2018, 07:44

Grecul face echipa? Da telefoane in timpul meciului?

127939151042796
Marcello Kazan  •  29 Septembrie 2018, 00:39

Comparatia cu Gigi Becali este O JIGNIRE pentru patronul grec care CHIAR DA BANI, INVESTESTE PENTRU PERFORMANTA ADEVARATA SI NU BULVERSEAZA TOATA ECHIPA DE NU MAI STIE NIMENI DE CAPU' LUI... Gigi Becali e UN CLOVN, UN MASCARICI SI UN *** *** CARE NU E NICI MACAR SANATOS LA CAP... Am impresia ca toti cei care joaca la fcsb, cind vor pleca, intr-un fel sau altul, vor trebui sa se trateze cu un psihiatru pentru ca vor fi pe jumatate nebuni... Vai de mama lor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează