FOTBAL  »  Superliga  »  GRECIA

GALERIE FOTO Fetele unei legende de la Dinamo au făcut show în Mykonos

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 15:20 / Actualizat luni, 14 august 2023 15:20

Natalia și Alexandra, fetele lui Dorin Mateuț, s-au distrat de minune în Mykonos, acolo unde au atras atenția tuturor. Au pozat în costum de baie, apoi imaginile au ajuns rapid pe Internet.

Sportul nu s-a numărat printre pasiunile fetelor lui Dorin Mateuț. Natalia (33 ani) și Alexandra (28 ani) sunt încântate să meargă la petreceri în locuri exclusiviste. Și în acest an, cele două surori au mers împreună în Mykonos, unde s-au distrat de dimineața până seara.

Pe rețelele de socializare, fetele lui Dorin Mateuț au postat fotografii în costum de baie, iar toate privirile celor din jur erau îndreptate către ele. Natalia este momentan în concediu, fiind înlocuită momentan de colegii săi în emisiunea de la Antena Stars.

Fetele au fost însoțite și de iubitul Alexandrei, care nu lipsește din nicio vacanță. Se pare că Natalia Mateuț are o relație foarte bună cu cumnatul ei și nu este deloc deranjată de prezența lui în vacanța lor. Prezentatoarea de la Antena Stars este însoțită de mai multe prietene cu care se distrează în cluburile de pe plajă.

Natalia Mateuț
Natalia Mateuț
Surorile Mateuț
Surorile Mateuț
Surorile Mateuț
+23 FOTO

Cu ce se ocupă fiicele lui Dorin Mateuț

Fata cea mare a lui Dorin Mateuț, Natalia, lucrează de la 20 de ani în televiziune. Ea a moderat mai multe formate și show-uri, însă de ceva vreme este prezentatoare a matinalului de la Antena Stars alături de Andrei Ștefănescu, Cătălin Cazacu și Ramona Ilie. A absolvit Facultatea de Jurnalism și imediat s-a angajat în presă.

„Cea mai mare realizare a mea este că de la 20 de ani, am 31, lucrez în televiziune. Am avut și am continuitate.

Am terminat jurnalismul, de mică mi-am propus să fac asta, o fac cu mare drag și mă bucur că pot să fac zilnic ceea ce mi-am dorit de mică și încerc să devin din ce în ce mai bună”, spunea Natalia Mateuț într-un interviu pentru Click, în urmă cu doi ani.

Alexandra Mateuț nu e pasionată de televiziune ca sora ei, ci de vacanțe. Până acum, la 28 de ani, ea a bifat mai multe destinații exotice. A fost în Mauritus, în Bali, în Santorini și în alte locații spectaculoase.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a avut în trecut și câteva relații cu celebrități: a fost împreună cu Alexandru Vanghelie, fiul fostului primar al sectorului 5, dar și cu Patrick Borcea. Mai mult, ea a aspirat și la Marius Niculae, însă nu a mers.

De ceva vreme, fiica cea mică a lui Dorin Mateuț și-a găsit sufletul pereche, se iubește cu Marian Oancea, alături de care merge în toate vacanțele.

Citește și: 

Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”

GALERIE FOTO Ce pierduse motorsportul! Cea mai îndrăzneață femeie-pilot a revenit la curse, după ce se lansase în industria pentru adulți: „Voi continua să postez fotografii obraznice”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
fibra
fibra  •  15 August 2023, 12:50

Adica iubitul sora-si ii este cumnat?Ba dar stiu ca le bolmojiti progresist rau de tot.O sa ajungeti curand in Evul Mediu.

johny2003
johny2003  •  15 August 2023, 11:23

He, he,he,... andra mocanu loveste din nou!

paolo13
paolo13  •  15 August 2023, 06:13

Or mai pradui din magazine fetele lui Mateut? Cum le-au prins aia la Amsterdam cu cărți clonate...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close