SPORTURI  »  TENIS  »  RELAȚIE

FOTO Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 16:18 / Actualizat joi, 10 august 2023 16:25

Grigor Dimitrov (32 de ani), jucătorul bulgar de tenis care a avut cea mai bună clasare în clasamentul ATP în 20 noiembrie 2017, locul 3 mondial, a fost atenționat pentru viața lui personală, pentru relațiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul anilor cu femei celebre și sexy. În prezent, el se iubește cu românca Mădălina Ghenea. 

Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Are de piedut pe teren din cauza relațiilor amoroase?

Această titulatură de „cuceritor” nu îl ajută întotdeauna, după cum l-a atenționat John Lloyd, fostul jucător de tenis britanic. „A avut câteva relaţii importante. Adică, cine ajunge să fie într-o relaţie cu Maria Sharapova şi Serena Williams trebuie să fie respectat. Este un duo atât de mare.

Apoi, bineînţeles, a fost cu Nicole Scherzinger. Totuşi, nu este un jucător suficient de bun pentru a face următorul salt în carieră. Îmi amintesc că John McEnroe a spus că Dimitrov trebuie să se menţină departe acest stil de viaţă, din show business, dacă îşi doreşte să înceapă să câştige”, a declarat John Lloyd, notează sportskeeda.com.

FOTO. Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani: „Fata mea”

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Mădălina Ghenea a avut parte de o surpriză din partea lui Grigor Dimitrov în ziua în care românca a împlinit vârsta de 36 de ani. Bulgarul a decis să se retragă din turneul de la Toronto pentru a petrece timp alături de partenera sa. Cei doi au petrecut momente plăcute la piscină. 

„Deși am citit în ziare că am fost fotografiată în Maratea (n.r.- comună din provincia Potenza, Italia) într-un fel de vacanță, ei bine, «vacanța» a durat doar 20 de ore în care abia am dormit. Am mâncat totuși multă mâncare bună, s-au făcut o mulțime de poze, chiar și fără acordul nostru, am dat interviuri și am participat la ceremonia de premiere. 

Motivul pentru care arătăm destul de obosiți în fotografii este pentru că am călătorit 15 ore pentru a ajunge acolo și 25 pentru a pleca de acolo. Trebuie să-i mulțumesc acestei ființe umane incredibile și ridicol de frumoase, Grigor Dimitrov, pentru că a călătorit cu mine”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Dimitrov a împărtășit și o imagine la InstaStory, în care apare Mădălina Ghenea. El a adăugat mesajul: „Ziua de naștere a fetei mele”.

Povestea de iubire dintre Grigor Dimitrov și românca Mădălina Ghenea

De multe luni se zvonea că Mădălina Ghenea se iubește cu Grigor Dimitrov, după ce românca a apărut la unul dintre meciurile de tenis ale acestuia. Au păstrat tăcerea despre relația lor, până în luna mai. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au decis să nu se mai ascundă și și-au făcut relația publică pe rețelele de socializare.

Ei au postat pe Instagram o serie de poze dintr-o ședință foto, cu mesajul „În curând”, lăsându-și fanii în suspans.Totul a fost publicat într-o sesiune de Insta Stories, iar după câteva ore, imaginile au dispărut.

Ulterior, ea nu a lipsit de la niciun meci de tenis jucat de Grigor Dimitrov, mereu l-a susținut din tribune, unde a făcut furori cu ținutele ei sexy.

Citește și: 

GALERIE FOTO O fostă gimnastă medaliată olimpic a României e model în revistele din Canada! A luat argint la Barcelona

FOTO Obiceiul de la care Cristi Borcea nu se abate niciodată seara » Valentina Pelinel l-a dat de gol: „Ne facem toate poftele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cobra
cobra  •  14 August 2023, 13:01
Postat de meghi pe 10 August 2023, 17:56

E da, asta da stire din sport...un nene se iubeste cu una care a "facut" un cartier intreg la viata ei...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra
cobra  •  13 August 2023, 09:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danglumetu
danglumetu  •  11 August 2023, 13:06

era dat ca urmasul lui federer, cel mai frumos rever dupa wawrinka si roger! dar nu poti ajunge numarul unu desfacut la slitz sau la sutien(aici avem si de la noi exemple!)!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează