GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Obiceiul de la care Cristi Borcea nu se abate niciodată seara » Valentina Pelinel l-a dat de gol: „Ne facem toate poftele”

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Foto: Facebook @Valentina Pelinel Page +26   FOTO
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Foto: Facebook @Valentina Pelinel Page

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 11:13 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 11:17

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide cupluri. Au împreună trei copii și o căsnicie discretă. Fostul model a făcut recent dezvăluiri mai puțin știute din familia ei. Deși au multe afaceri de gestionat, cei doi nu uită să își dedice timp și lor. 

Drept urmare,  sportul a devenit un obicei și nu se pune problema să se abată de la acesta, după cum adezvăluit Vaentina Pelinel. 

+22 FOTO

Obiceiul de la care Cristi Borcea nu se abate niciodată seara

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală. Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea. Și uneori yoga. 

Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stress. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam 5-6 mai mult decât acum. Acum am 64, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru Cancan.

„Din punct de vedere alimentar, nu evităm nimic, dar menținem un echilibru. Ne facem toate poftele. Din când în când mâncăm și cartofi prăjiți cu brânză rasă și roșii… Eu sunt cu covrigii, merdenelele și gogoșile. Lui Cristi îi plac dulciurile. Dar și când exagerăm, trecem pe pește, salate și sucuri. Asta e ideea, să menții un echilibru. Să mănânci e una din bucuriile vieții și merită orice efort”, a mai spus Valentina Pelinel.  

Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Foto: Instagram
+22 FOTO

Dezvăluirea făcută de Cristi Borcea despre căsnicia cu Valentina

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii. S-au căsătorit în 2018 și deși au trecut prin perioade grele de când s-au cunoscut, cei doi au reușit să rămână uniți. Acum, afaceristul dezvăluie detalii neștiute din relația cu fostul model. Valentina Pelinel i-a fost alături lui Cristi Borcea în cele mai grele momente, iar acum se bucură de familia pe care o au împreună. Fostul fotomodel și-a găsit fericirea în brațele fostului acționar de la Dinamo. Cristi Borcea a vorbit, în emisiunea Fanatik SuperLiga despre relația pe care o are cu Valentina Pelinel. 

„Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o…”, spune Cristi Borcea. Ba chiar, omul de afaceri își amintește și momentul în care a simțit că s-a îndrăgostit, cu adevărat, de femeia care, de ani buni deja, îi este soție.

„Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl. Am spus: «Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea». Eram căsătorit, da, dar asta e ultima căsătorie. A suportat foarte greu, eu am făcut toți cei trei copiii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii”, a mai dezvăluit Cristi Borcea pentru sursa citată. 

Citește și:

Bucurie imensă în familia unui fotbalist al Rapidului

Anamaria Prodan a pozat goală la 50 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mishu_74
mishu_74  •  10 August 2023, 17:11

si eu care credeam ca *** are obiceiul sa citeasca o carte seara... wait, de fapt el a scris carti si pe-atunci era in puscarie. iar cand scrii carti, nu mai ai timp sa mai si citesti, mi se pare logic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

komosikus
komosikus  •  20 Iulie 2023, 18:02

Pai si de nea Gigi nu ziceti nimic? Si el face sport cand plimba oile prin Pipera. Un sport mai pastoral, dar tot sport e.

romeverest
romeverest  •  20 Iulie 2023, 16:43

Bravo jurnalistilor !! Intreaga tara asteapta cu sufletul la gura informatii despre dieta si exercitiile fizice a unui fost pucarias, un personaj insignifiant !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează