GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Anamaria Prodan a pozat goală la 50 de ani: „Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas”

Anamaria Prodan a pozat goală la 50 de ani. Foto: Instagram +36   FOTO
Anamaria Prodan a pozat goală la 50 de ani. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 11:34 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 16:57

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, și-a surprins fanii cu o fotografie extrem de sexy. Impresara a renunțat la haine și a pozat goală pe balconul unui hotel din Cluj-Napoca.

Nu este pentru prima dată când Anamaria Prodan pozează goală. În urmă cu 16 ani, ea a apărut în Playboy, revistă dedicată bărbaților. 

„Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit”, a scris impresara. Anamaria Prodan a pozat fără haine, apoi a încărcat imaginea pe Instagram, acolo unde a primit numeroase complimente din partea fanilor. Vezi imaginea în galeria foto!

Instagram @Anamaria Prodan
+32 FOTO

Fotografia nud a Anamariei Prodan a stârnit reacții diverse

Fotografia nud a impresarei a stârnit reacții diverse în mediul online. Unii au apreciat curajul Anamariei Prodan de a apărea fără haine, în timp ce alții au considerat fotografia ca fiind una indecentă.

  • „Artă pură” 
  • „Genul meu de frumusețe” 
  • „Zeiță”
  • Genul meu de frumusețe!

Anamaria Prodan: „Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas”

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a explicat în urmă cu câteva luni de ce a ales să renunțe la haine pentru un pictorial.

„Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Playboy, am știut de ce. Toată lumea a zis: «Dar n-ai nevoie». Ba da. Pentru că eu știu clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau. Ca jucători”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcastului moderat de Codin Maticiuc.

Se pare că după apariția sa în Playboy, vedeta a obținut tot ce și-a dorit, așa cum a  spus inițial. „După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea Echipa Națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci. Eram în sală de fitness toată ziua, când am venit în România, venisem din America, frumos. Am zis: «Ia să văd ce fac eu acum aici». Pe atunci eram sculptată. Pe atunci eram fiță. Cine mai era ca mine? Îți trebuia și atitudine ca să porți părul așa”, a mai povestit ea.

+32 FOTO

Citește și:

Gică Hagi, susținut de frumusețile locale la meciul cu Sheriff: „E dotată cumsecade!”

„Avocata din Cluj” i-a spus „ADIO” Prințului Adrian Cristea și a plecat în vacanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Iulie 2023, 01:33

Ce sa zic ,mai nou asa arata mamele cu mai mulți copii ( indiferent pe unde sant ei ) un exemplu ce mai ,totuși unde locuiește " duamna " asta turista ,în tara de adopție, interesează pe cineva pozele respective sau persoana ei !? Asa ne gândeam și noi ," Nici pe noi " !

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iulie 2023, 22:37

E superbă ! Respect . Hai să fim sinceri si să ne uităm în jurul nostru.... ce vedem ? Caracterul...este al ei şi se mîndreşte cu el ! Al vostru care este caracterul ? Vă mîndriţi cu el ? Nu prea cred.... p.s. cind rîgăiţi măcar puneţi mîna la gură. ❤ bisous Anamaria.

portardelegenda
portardelegenda  •  19 Iulie 2023, 19:30

Si ce dacă arati bine . Caracterul tot de ......îl ai

Vezi toate comentariile (14)
Comentează