GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO „Avocata din Cluj” i-a spus „ADIO” Prințului Adrian Cristea și a plecat în vacanță! De ce s-au despărțit

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 11:24 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 16:45

Adrian Cristea, 39 de ani, fostul fotbalist de la Dinamo și FCSB, unul dintre craii din fotbalul românesc, și Andreea Roșca, care e avocată în Cluj și mare pasionată de tenis, s-au despărțit după șase luni de relație. Ea nu a suferit prea mult după „Prinț” și a plecat într-o vacanță

În urmă cu șase luni, Prințul Adrian Cristea a început o relație cu Andreea Roșca, o juristă care face senzație pe rețelele de socializare cu imaginile hot pe care le postează. La scurt timp s-au și afișat oficial împreună, în calitate de cuplu. Pozau fericiți pe rețelele de socializare și aveau și planuri mari împreună, planuri de căsătorie, voiau să devină și părinți. 

Andreea Rosca
+45 FOTO

De ce s-au despărțit Andreea Roșca și Adrian Cristea, după 6 luni de relație

Iubirea lor nu a durat însă prea mult, Andreea Roșca a confirmat acum că ea și Adrian Cristea s-au despărțit. Jurista a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. „Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus pentru digisport.ro Andreea Roșca, despre despărțire și motivele care au dus la separarea de Prințul Adrian Cristea. 

Ea nu a suferit însă prea mult, căci a plecat imediat într-o vacanță la Paris. Pe Instagram, unde are 127.000 de urmăritori, Andreea Roșca a postat mai multe fotografii. Apare în câteva imagini în apropiere de Turnul Eiffel, îmbrăcată în ținute de vară, accesorizate cu o geantă Chanel, în valoare de mii de euro. 

Andreea Roșca, despre Adrian Cristea: „El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică”

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. 

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca, în luna mai, la Antena Stars.

+45 FOTO

Cine e Andreea Roșca, fosta cucerire a lui Adrian Cristea

Andreea Roșca a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, în anul 2017.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”, povestea ea într-un interviu pentru cluj24.ro.

Citește și:

Larisa Iordache a stârnit imaginația fanilor cu ultimele poze de la piscină

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, a investit milioane de euro în Floreasca și în București Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
mihneailie030
mihneailie030  •  19 Iulie 2023, 05:59

Vă puteți da seama ce are în cap dna avocată, dacă a fost împreună cu Cristea. Sa te tot reprezinte în procese. Le arata,, înaintarea,, judecătorilor și,, pac, pac,,... A câștigat!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Iulie 2023, 18:48

Bravo! I-ați făcut reclamă și pseudo-juristei ăleia!

contrabas3
contrabas3  •  18 Iulie 2023, 17:59
Postat de gicab pe 18 Iulie 2023, 14:07

Acum ce face printul ca s a mutat in Cluj… își cauta alta “avocata” ori o așteaptă sa se întoarcă?

Clujul e oraș fain. Omul nu a pierdut că s-a mutat acolo.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează