FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Fiara" a răbufnit după ce Steaua a fost evacuată din Ghencea: "O să ajungă o ruină! MApN trebuie să dea explicații"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 13:57

Steaua a fost astăzi evacuată din Ghencea de către MApN, iar Marius Lăcătuș a răbufnit dur la adresa autorităților.

"Nu este un lucru plăcut, îmi pare tare rău că nu au ajuns la o înțelegere. Cum poți să dai afară cea mai titrată echipă din România?! Cei din conducerea Ministerului Apărării Naționale trebuie să dea o explicație solidă opiniei publice. Fiindcă ceva mai rău de atît nu se putea întîmpla cu stadionul din Ghencea. Care, zic eu, că o să ajungă o ruină.

Nu înțeleg deloc ce au în minte cei de la clubul sportiv, adică, de fapt, cei de la minister. Uite-așa, încet, încet se pierde identitatea echipei. Stadionul, suporterii dispar încet, încet. Orgoliile și încăpățînarea unora au dus la situația asta", a spus Lăcătuș la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
10203839225041363
Vasi Mar  •  04 Iulie 2015, 11:03

actualul 'sinistru" al Apararii Nationale este ABSOLVENT"magna cum laudae" a celebrei"Academii" de politruci comunisti" 'Fane Gheorghiu"...generalul izmana oprea"mare lider al unpr-j...i...v...i...n...e fara partid- mai nou,'gheneral de justitie" ...mai vechi-imbogatit doar prin"afaceri curate" isi va construi in Ghencea o noua vila cu heliport unde va avea ca si"portari" pe viitorii membri ai unpr gica boroi si talpa iute talpan(jurist la FF) IAR 'DOMENIUL" VA FI PAZIT DE PELUZA SUD-SAKLARIUL LOR CONSTAND DOAR "IN MARIJUANA,COCA SI INA SI...CEVA PEWTARDE!!

stelio
stelio  •  04 Iulie 2015, 10:44

Daca incepe procesul de RENOVARE pentru CM 2020, era normal sa anunte ca din acest motiv ii dau afara: ...elibereaza baza pt. investitia FRF (guvern)!...insa vad ca nu spune nimeni nimic de acest lucru ! TALPANE...ti-ai vazut visul! Ai dat afara FC Steaua Bucuresti din GHENCEA...Ce aduci in loc?????? TOTUSI...Generalii nu au sefi? Ministrul nu face parte din Guvern?...sunt atatea echipe carora li s-au dat bazele sportive in folosinta- nu in proprietate- ...numai la STEAUA nu se poate? Asa cum e el, Gigi a aratat ca investeste in baza din Ghencea!!!...acum:...praful se va alege.... :(

carol_k
carol_k  •  04 Iulie 2015, 10:04

MAPN spera ca le va face FRF stadionul pt CE 2020...Asa era vorba.Si daca nu se va intampla ?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează