FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, evacuată din Ghencea » Roș-albaștrii încarcă în aceste momente tot mobilierul

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 13:13

CSA a trecut la măsuri extreme în relația cu Steaua lui Gigi Becali. Armata a evacuat pur și simplu campioana României din Ghencea.

Surse GSP.ro confirmă că mai mulți angajați ai Stelei încarcă în camioane în aceste momente mobilierul din incinta tribunei oficiale din Ghencea. Cel mai probabil, destinația acestora este Mogoșoaia.

Foarte probabil, Gigi Becali va dori să ia atît tabela de marcaj, cît și nocturna, acestea aparținînd patronului stelist.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
ticbis
ticbis  •  04 Iulie 2015, 12:10
Postat de unico_biancorossi pe 03 Iulie 2015, 18:24

..)))) drum bun, pa paaaaa....

Ai dreptate! Pa, pa Dinamo, drum bun in liga a IV-a! Insolventa si falimentul celui mai rusinos club de fotbal din istoria Romaniei, cel din pricina caruia UEFA a renuntat la trofeul Gheta de Aur, cel care inca este condus de securistii de pe vremea hidoasa a tortionarilor comunisti, cel care a inventat bleturile si cooperativa in sport, cel care e sustinut de bolsevici sadea de teapa lui "unicobianco", nu-mi trezesc decat sentimente de usurare si sperante ca fotbalul din Romania are o sansa de progres in viitor...! Pa, pa, Dinamo; pa, pa securisti, pa, pa militieni sovietici; pa, pa bolsevici; pa, pa indragostiti de Putin; pa, pa fotbal murdar si corupt! Pa, pa unicobianco, al mai militian dintre securistii de pe forum! Locul vostru este langa Rapid, nu in elita fotbalului! papagalilor!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Iulie 2015, 18:24

..)))) drum bun, pa paaaaa....

100002473541087
Danut Ognean  •  03 Iulie 2015, 17:48

intr-un an pe ruina ghencea vor juca fotbal cainii *** pisicile comunitare si sobolanii cu soarecii!ha ha ha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează