FOTBAL  »  Superliga  »  FIFA 20

FIFA 20. VIDEO Denis Alibec, provocat la un meci de FIFA: Hermannstadt - Voluntari, în Champions League » „Îl bag pe el că e «topor»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 16:30

Atacantul Denis Alibec (29 de ani) a profitat de câteva momente libere și s-a relaxat la un meci de FIFA 20. 

Youtube-url Xbraker l-a provocat pe Denis Alibec, un pasionat al jocurilor pe calculator și consolă, la un meci de FIFA 20. Cei doi și-au ales echipele prin tragere la sorți. Xbraker a jucat cu FC Voluntari, iar Alibec i-a extras pe cei de la Hermannstadt, iar meciul s-a jucat în Champion League.

Hermannstadt în viziunea lui Alibec: Cristiano - Almeida, Viera, Luchin, Opruț - Petrescu, Dâlbea, Pire, Cordea - Yazalde - Debeljuh 

„Îl bag pe Dâlbea pentru că are experiență și pe Vieră pentru că e «topor»”, a fost explicația lui Alibec pentru deicizia tactică. 

FC Voluntari a câștigat meciul cu 2-1, deși Hermannstadt a deschis scorul prin Yazalde, în minutul 53. Tudorie (55) și Gorobsov (82) au marcat pentru iflovenii conduși de Xbraker.

VIDEO » Meciul de FIFA 20 jucat de Denis Alibec și Xbraker

Citește și: 

N-ai bani de Mbappe și Werner? Cine sunt atacanții mai ieftini care pot face diferența

Mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează