FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Fiica unui mare dinamovist despre presupusa relație cu campionul mondial la MotoGP: „Am făcut un schimb de priviri". Ce a urmat

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 15:33 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 09:21

Natalia Mateuț a făcut primele declarații despre campionul mondial la MotoGP, Jorge Lorenzo, după ce s-a spus că între cei doi există o poveste de dragoste.

Tânăra a recunoscut că s-a cunoscut cu sportivul în urmă cu aproximativ un an și că sunt prieteni, dacă că nu există o relație amoroasă. 

Natalia Mateuț: „Am făcut schimb de priviri”

„Ne-am cunoscut la un eveniment, acolo unde am făcut doar schimb de priviri. A fost în Spania, în Valencia. Eram într-o relație în acel moment, aveam iubit, nici măcar nu am știut cine este, nu am făcut cunoștință. A fost un eveniment la care eu am participat ca influencer, am fost un grup de fete.

Am aterizat în Valencia sâmbătă și m-am întors în România duminică. Nu știam cine este, a existat doar un eye contact, atât. La un moment dat, după o săptămână, mi-a scris pe Instagram. «Ce faci, de ce nu ai rămas mai mult?», a fost un schimb de mesaje și atât.

Natalia Mateuț
Natalia Mateuț
Surorile Mateuț
Surorile Mateuț
Surorile Mateuț
+23 FOTO

La 3-4 luni de zile distanță, în decembrie, m-am despărțit de iubitul meu și în ianuarie-februarie i-am dat eu un semn pe Instagram, dintr-o glumă. I-am răspuns la un story și a început un schimb de mesaje, putem să zicem un flirt. Am început să vorbim.

Ne-am și văzut, ne-am cunoscut, e un tip extraordinar, mi-a făcut mare plăcere să-l cunosc, am dezvoltat în primul rând o relație de prietenie. Vorbim în continuare. E un om mișto, ne întâlnim, vorbim, vom vedea ce se va întâmpla, dacă se va întâmpla", a povestit Natalia Mateuț, la podcast-ul Tare de Tot, cu Viorel Grigoroiu.

Jorge Lorenzo a fost considerat cel mai bun pilot la categoria 250cc. În 2006 şi 2007 a ieşit campion mondial la această categorie. Totodată, Lorenzo are trei titluri mondiale la MotoGP în palmares. El a ieşit campion mondial la MotoGP în 2010, 2012 şi 2015.

Jorge Lorenzo a fost în trecut coleg de echipă cu Valentino Rossi. În 2022 a fost introdus în MotoGP Hall of Fame.

Natalia Mateuț
Natalia Mateuț
Surorile Mateuț
Surorile Mateuț
+23 FOTO

GALERIE FOTO Soția unui fost jucător de Real Madrid, atacată online: „Ce ți-ai făcut? Parcă te-a desenat un AI”

GALERIE FOTO O participantă la „Insula Tentațiilor” îl dă în judecată pe un fost jucător la Real Madrid: „Să îmi dea banii, am sunat-o pe fosta lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Jupiter
Jupiter  •  26 Octombrie 2023, 10:33

Au făcut un schimb de priviri, ea s-a uitat în ochii lui iar el s-a uitat la sânii ei. Un schimb de priviri.

Soby1990
Soby1990  •  26 Octombrie 2023, 09:54

Foarte buna stirea

gicab
gicab  •  25 Octombrie 2023, 07:41

E clar ca decât ea putea fi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează