GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REAL MADRID

GALERIE FOTO Soția unui fost jucător de Real Madrid, atacată online: „Ce ți-ai făcut? Parcă te-a desenat un AI”

Aurah Ruiz +49   FOTO
Aurah Ruiz

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 16:00 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 16:05

Jesé Rodríguez (30 de ani), fost la Real și PSG, acum la Coritiba, este atacant în Brazilia. Dincolo de cariera lui sportivă, acesta e căsătorit cu Aurah Ruiz, soția lui care a trecut printr-o schimbare fizică radicală în ultimii 10 ani. 

Pe Instagram, marea schimbare fizică a lui Aurah Ruiz a provocat un val intens de critici. Partenera fotbalistului Jesé Rodríguez pozează din ce în ce mai provocator, în costume de baie minuscule. Astfel, urmăritorii ei au ajuns la concluzia că a ajuns complet „de nerecunoscut". 

În plus, se pare că și atitudinea ei pe rețelele de socializare s-a schimbat. Toate acestea s-au întâmplat după ce ea însăși și-a atacat proprii urmăritori pentru că nu i-au dat like la ultima ei postare. Adevărul este că Aurah Ruiz nu e în mijlocul unei controverse pentru prima dată, și în urmă cu zece ani, când a participat în emisiunea spaniolă „Mujeres, Hombres y Viceversa”, pentru a-și găsi dragostea, ea s-a făcut remarcată. Era una dintre cele mai dorite pretendente. 

Ulterior, relația ei cu fotbalistul Jesé Rodríguez a ajuns să fie în centrul atenției, căci cei doi nu se împăcau la fel de bine ca acum. Anii au trecut, ea stă departe acum de lumina reflectoarelor, însă e foarte activă pe rețelele de socializare. 

+45 FOTO

„Arată ca o femeie creată de inteligența artificială”

Acum, fanii lui Aurah Ruiz susțin că aceasta este complet "de nerecunoscut". Acesta e adepta operațiilor estetice, e vizibil faptul că și-a micșorat nasul și și-a mărit bustul. „Seamănă cu altcineva”, „E protagonista din filmul Avatar”, „Arată ca o femeie creată de inteligența artificială”, au comentat urmăritorii ei pe Instagram.

„Doamne, arată ca o păpușă", a spus un alt urmăritor, care părea speriat de schimbarea fizică prin care a trecut soția lui Jesé Rodríguez  în ultimii 10 ani.

„145.000 de vizualizări și 4.000 de like-uri. Sunteți taxați pentru like-uri?”, a răbufnit la un moment dat aceasta pe Instagram, supărată că mulți dintre fanii ei nu au apreciat una dintr postările ei recente.

+45 FOTO

GALERIE FOTO O participantă la „Insula Tentațiilor” îl dă în judecată pe un fost jucător la Real Madrid: „Să îmi dea banii, am sunat-o pe fosta lui”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
chepandy777
chepandy777  •  19 Octombrie 2023, 19:54

Sper sa va fugareasca pe sus cei de la Ringier!!

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  19 Octombrie 2023, 16:16

Alo, Ringier….::)))

brentford
brentford  •  19 Octombrie 2023, 16:06

Fituica desenata de CP,cu suportul colegilor de breasla AM si DM.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează