FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Filipe Teixeira, caracterizat de antrenor » Care e postul pe care dă cel mai bun randament

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 22:06

Nicolae Dică a explicat care este postul pe care Filipe Teixeira dă randamentul maxim. Antrenorul lui FCSB a comentat și declarațiile lui Gigi Becali, care i-a transmis că dorește câștigarea Europa League. 

"Eu cred că Teixeira dă randament mai bun în zonele laterale, pentru că ține de minge, se întoarce cu adversarul în spate și riscă s-o piardă. Atunci când este în zonă centrală, când pierde mingea este pericol mare.

Așa, în lateral nu este un pericol mare. Ori noi dacă pierdem mingea la mijloc, fiind o echipă căreia îi place să aibă posesia, putem fi prinși", a zis antrenorul FCSB-ului la TV Digi Sport.

...despre obiectivul trasat de Gigi Becali: "Sunt realist și consider că deocamdată am câștigat doar două meciuri. Noi încă suntem calificați în primăvara europeană. Este foarte greu să câștigăm Europa League. Nu este imposibil, dar va fi foarte greu. Nu pot exclude, însă sunt realist"

Citește și: Gigi Becali, mesaj clar pentru Nicolae Dică: "Nu mă bag la echipă, dar trebuie să câștige acest trofeu!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  05 Octombrie 2017, 10:51

Eu zic ca tocmai in centru este bun pentru ca este combativ si face pressing. Mai joaca tu mult cu Budescu, Alibec si Nedelcu, toti 3 pe zona centrala si ai sa vezi ce scoruri ai sa-ti iei

bufnila
bufnila  •  04 Octombrie 2017, 23:19

doamne cat de prost este. In loc sa te gandesti unde poate genera pericol, tu te gandesti sa nu piarda mingea in centru. Pei pentru ce este restul echipei? Pentru ce ai un compartiment defensiv? Cati jucatori au adversarii in atac cand joaca impotriva ta? Joaca pe benzi cu Man, Coman, trimite-l pe Tanase la capsuni ca este zero la fotbal, si lasa-l pe Teixeira in mijloc, nu pe lateral cum ai primit ordin de la becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează