FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Finanțatorul Botoșaniului nu renunță la Grozavu: "Îl vreau pe Leo, nu pe altul!"

Grozavu, 49 de ani, a pregătit în carieră pe Luceafărul Oradea, Gaz Metan și FC Botoșani
Grozavu, 49 de ani, a pregătit în carieră pe Luceafărul Oradea, Gaz Metan și FC Botoșani

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 00:00

Finanțatorul Valeriu Iftime nu renunță la Grozavu, care a demisionat după ce l-a lovit pe Golofca.

Botoșănenii au început play-out-ul cu stângul, cedând acasă, 1-2, cu Timișoara. Și din acest motiv, patronul grupării moldave, Valeriu Iftime, speră să îl convingă pe Grozavu să se întoarcă la cârma echipei.

"Am avut o săptămână foarte proastă: mai întâi incidentul dintre Leo și Golofca, apoi demisia antrenorului, după care am pierdut cu Timișoara. Am stabilit o întâlnire cu Grozacu și cu ceilalți din club pentru o discuție în legătură cu ce trebuie să facem să normalizăm situația. Sper să îl conving să rămână, nu am nevoie de un «principal» nou!" a fost reacția lui Iftime când a fost întrebat la Sport Total FM dacă Leo e încă dorit la Botoșani.

"Nu am o variantă de rezervă, pentru că am promis să nu o caut. Dacă Leo va spune că lucrurile au ajuns într-o fundătură și chiar nu mai vrea să continue alături de noi, atunci va trebui să caut o soluție", a adăugat omul de afaceri.

11luni a rezistat Grozavu pe banca Botoșaniului în cel de-al treilea mandat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dmbob1950
dmbob1950  •  15 Martie 2017, 15:55

Iftime il vrea pe batausi inapoi , si il goneste pe cel lovit ! Talpan vrea sa distruga singurul club serios ! Eroul ROMANIEI Tiriac declara ca ii plac hotii , nu prostii care cer pedepsirea lor ! CE OAMENI MINUNATI ! Unde esti tu TEPESI DOAMNE -------------------------------?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează