FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 4-1

FOTO Fiul lui Ionuț Mazilu a înjurat Steaua pe Giulești în fața tatălui său » Cum a reacționat fostul atacant

Casian Mazilu (15 ani), fiul lui Ionuț Mazilu (40 de ani), a fost prezent la Rapid - FC Voluntari 4-1 și a înjurat Steaua alături de galeria alb-vișiniilor. +5   FOTO
Casian Mazilu (15 ani), fiul lui Ionuț Mazilu (40 de ani), a fost prezent la Rapid - FC Voluntari 4-1 și a înjurat Steaua alături de galeria alb-vișiniilor.

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 10:41 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 13:37

Casian Mazilu (15 ani), fiul lui Ionuț Mazilu (40), a fost prezent la Rapid - FC Voluntari 4-1 alături de tatăl lui și a înjurat Steaua la îndemnul galeriei alb-vișiniilor.

Chemați de ultrași să scandeze împotriva rivalei, cei doi Mazilu au răspuns afirmativ. Dacă Ionuț doar a salutat galeria, băiatul lui - care evoluează pentru juniorii Rapidului - a mers până la capăt și a înjurat Steaua.

+1 FOTO

Ionuț Mazilu, nume important în istoria recentă a Rapidului

Ionuț Mazilu a jucat la Rapid timp de două sezoane, între 2006 și 2008, perioadă în care a izbutit 18 goluri. După aceste două sezoane, Mazilu a adus 4 milioane de euro în conturile clubului, prin transferul la Dnipro Dnipopetrovsk.

Mazilu are 14 selecții la naționala României, pentru care a marcat de trei ori.

VIDEO » Alexandru Ioniță, după Rapid - FC Voluntari 4-1: „Am tratat meciul foarte serios”

Mai multe știri despre Rapid:

Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”
RAPID
Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”
Marko Dugandzic, „transformat” în Messi de galeria Rapidului: „Incredibili!”
Rapid - Voluntari 4-1
Marko Dugandzic, „transformat” în Messi de galeria Rapidului: „Incredibili!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
istet10
istet10  •  05 Februarie 2023, 18:28
Postat de cpt.ahab pe 05 Februarie 2023, 12:32

E singurul lucru pe care-l pot învăța cu ușurință: să înjure. Restul presupune efort. Mai ales respectul. Valabil pentru oricine, inclusiv pentru ultrașii dinamoviști care sărbătoresc incendierea peluzei steliste sau marile eșecuri ale rivalei. Ce-i asta? Negativism și lene intelectuală. Barbarie. Lumea ultrașilor e plină de oameni fără valoare, de eșuați social. Iar fotbaliștii sau antrrenorii, mulți dintre ei, sunt siliți să se supună exceselor ***

Respect. Putini dinamovisti ca tine.

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  05 Februarie 2023, 17:10

Este foarte nociv ça un junior sa fie invatat sa injure o echipa adversa indiferent care ar fi ea ( poate mai tarziu va juca la acea echipa ) .Si eu ,copiil fiind am injurat Dinamo ,in anii 1970 ,deoarece am urat militia si securitatea comunista ,era educatia din familie ! Dar aceste obiceiuri trebuie sa dispara si sa se puna in matca lor ,toate cluburile de traditie ! Dinamo ( nu mai am nimic cu ei ) Steaua ,Rapid ,Poli Timisoara etc sa fie numai o echipa ,iar suporterii sa nu mai fie divizati ! Iar armata ,politia si nici un minister sa nu aiba voie sa sustina vreo echipa de fotbal profesionista ! Doar nu suntem in Coreea de Nord !

paolo12
paolo12  •  05 Februarie 2023, 17:04
Postat de godot pe 05 Februarie 2023, 14:22

Cum nu realizează chiar nimeni de la Rapid că scandarea asta tradițională nu face altceva decât să trădeze frustrarea derivată din complexul istoric de inferioritate față de Steaua?!

Nu sunt doar frustrați, sunt marginalizați, oprimați etc...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează