FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOLUNTARI 4-1

VIDEO Marko Dugandzic, „transformat” în Messi de galeria Rapidului: „Incredibili!”

Rapid a învins-o categoric pe FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 24 din SuperLiga României. Marko Dugandzic (28 de ani) a marcat un hattrick și a fost în formă și la interviuri. +15   FOTO
Rapid a învins-o categoric pe FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 24 din SuperLiga României. Marko Dugandzic (28 de ani) a marcat un hattrick și a fost în formă și la interviuri.

Articol de , - Publicat sambata, 04 februarie 2023 22:54 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 00:24

Rapid a învins-o categoric pe FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 24 din SuperLiga României. Marko Dugandzic (28 de ani) a marcat un hattrick și a fost în formă și la interviuri. 

Marko Dugandzic, noul golgeter al campionatului, a vorbit despre relația specială pe care o are cu galeria Rapidului. 

Momentul care a umbrit sărbătoarea lui Adrian Mutu: „Doar asta m-a deranjat azi!”
Rapid - Voluntari 4-1
Momentul care a umbrit sărbătoarea lui Adrian Mutu: „Doar asta m-a deranjat azi!”

VIDEO. Marko Dugandzic, după Rapid - Voluntari 4-1

„O nouă seară grozavă pentru mine și pentru echipă. Am marcat patru goluri, nu ne așteptam la reușita lor din final. Suntem cu un pas mai aproape de obiectiv, calificarea în play-off.

Nu am un secret. Așa cum am spus-o și ieri, nu mă concentrez prea mult la goluri, nu pun multă presiune pe mine. Echipa e aici și mă ajută. Sper să marcăm în continuare la fel de mult”, a spus Dugandzic după victoria cu Voluntari. 

Întrebat despre modul în care fanii giuleșteni îi strică numele: „Markooo, Markooo!”, în stilul consacrat la adresa lui Messi, Dugandzic a rămas modest: „Atmosfera e incredibilă. Toată lumea care vine în Giulești spune că e extraordinar. Am demonstrat pe teren că suntem aproape invincibili aici. Le mulțumesc pentru sprijinul pe care ni-l oferă. M-au primit foarte bine, le mulțumesc”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Omul care i-a adus la Rapid pe Kait, Emmers, Papeau și Bamgboye propune un nou proiect: „Conducerea mă încurajează! Asta urmărim!”

Afirmație surprinzătoare a lui Eugen Neagoe: „Aș fi susținătorul lui FCU Craiova în finala Cupei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
19edy23
19edy23  •  05 Februarie 2023, 15:37

E preluat dupa Hristo Stoickov la Barcelona, nu Messi cunoscatorilor

d.veselu
d.veselu  •  04 Februarie 2023, 23:58

Marko Dugandzic. Erou în Giulești. Ai plecat de la echipa momentului... și ai ajuns omul momentului. Pentru că într-o viață de suporter... 5 ani... sunt doar un moment. Campioana ultimilor 5 ani credea că ești în plus. Ai venit în Giulești...și ai adus cu tine acel plus. Plus valoare... plus caracter... plus determinare... plus iubire pentru culorile alb-vișinii.... pe care nu le-ai schimbat, nu le-ai trădat, nu le-ai uitat. Nu sunt fan Rapid. Nu sunt fan CFR. Sunt Fan Dugandzic. Căruia îi mulțumesc pentru o seară de vis.

Mondo
Mondo  •  04 Februarie 2023, 23:22

Felicitari Rapidului. Asteptam comentarile lui Gica Popescu, rautacioase la adresa Rapidului. Iar noi o sa urmarim indeaproape, relazarile fotbalistice ale lui Nicholas, unul din ultimele genii fotbalistice aparute in Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează