FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Flavius Stoican a bifat o nouă conferință de neuitat: „Are și Mihalache copii de crescut. Când vin banii e mai zâmbitor”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 15:21

Flavius Stoican a făcut o obișnuință din realizarea conferințelor de presă în care-și exprimă nemulțumirea față de conducere. Așa s-a întâmplat și astăzi când a vorbit despre problemele financiare de la club înaintea partidei de sâmbătă cu Hermannstadt.

„Important era să se găsească un obiectiv şi pentru primul loc din play-out. Mie, ca antrenor, mi-e mult mai ok să-i motivez pentru a câştiga ceva şi nu pentru a evita ceva. Important e să ne gândim că mergem pe locul 7 şi e un loc bun.

Flavius Stoican, conferință de presă fără precedent! Mesaje dure către conducere: „Nu sunt glugă de coceni! Aflu din presă și Facebook ce jucători vin?!”

 

Mai vin şi banii din drepturile tv, mai multe pentru club, n-o să mai fie dezamăgire că sunt întârzieri la salariu. O să accepte cu mai multă uşurinţă şi Mihalache că are şi el copii de crescut şi atunci când banii sunt la zi, parcă-l văd şi mai zâmbitor la conferinţa de presă, că acum e cam serios. Dar vor veni banii, stai liniştit”, a declarat Flavius Stoican.

Ovidiu Mihalache l-a completat: „Domnul preşedinte ne-a asigurat că până pe 15 vom lua cel puţin un salariu. Rămânem cu un salariu şi jumătate restant. Cum a zis şi domnul... Mister, nu sunt importanţi banii. Trebuie să câştigăm şi banii vor veni”.

 

Citește și:

ANALIZĂ // Lupta la titlu nu se poartă doar pe teren » De ce a fost ocolită CFR de arbitri străini și Steaua nu?! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1904849899740178
Mos Gerila  •  05 Aprilie 2019, 10:24

o catastrofa de antrenor care ruineaza de tot iasul daca nu scapati de el desi e ca raia

1904849899740178
Mos Gerila  •  05 Aprilie 2019, 10:22

vrea bani *** pe ce nu joaca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  04 Aprilie 2019, 16:24

SARACU STOICAN ...!!!! NU E ANTRENOR PROST ...!!!! DAR CAND ITI LEGI DESTINUL DE REABILITAREA LUI BARBOIANU SAU A LUI GARDOS , ASTA-I DECONTUL .....!!!! PACAT DE EL ...!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează