FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Flavius Stoican, conferință de presă fără precedent! Mesaje dure către conducere: "Nu sunt glugă de coceni! Aflu din presă și Facebook ce jucători vin?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 17:29

Flavius Stoican, antrenor la Poli Iași, s-a enervat la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Botoșani, programat vineri.

Stoican, 41 de ani, a făcut scandal din cauza transferurilor decise de conducere peste capul său. Antrenorul a fost extrem de vehement, a gesticulat mult și a ridicat des tonul vocii, făcând referire la strategia clubuluiși atacându-l pe  Tibor Selymeș, directorul sportiv al clubului,  fără să-i spună numele.

"Doar atât am cerut: vreau să îmi dau acordul din punct de vedere sportiv pentru orice jucător. Nu am o problemă cu cine îi aduce, am o problemă că nu sunt informat! Sunt antrenorul echipei. Mi s-a spus «Flavius, tu vei fi informat de orice, din punct de vedere sportiv». Mă trezesc că citesc în presă, pe Facebook sau îmi spun jucătorii: «Mister, a mai venit încă un băiat». Doamne-ajută, să vină toţi! Dar e vorba de mine. Flavius Stoican antrenează la momentul ăsta ce are la dispoziţie. Eu, în plin campionat, evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer! 

Nu poate să vină aici cineva, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? «Nu, eu sunt şmecher». Cine eşti, mă? Ce-i aicea, mă? Unde suntem? E sat fără câini? De aia jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că cineva să vorbească: «Bă, tu ştii cine sunt eu? Băi, băiatule, eu tai şi spânzur».Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine! Du-te, băi, tată!

Să se ţină cont de părerea mea, că de aia sunt antrenor. Doar să fiu întrebat «Ai nevoie de atacantul cutare?» Şi hai să-l analizăm! Poate greşim, că toţi mai greşim. Dar nu, noi vedem că-i penibil şi noi continuăm, «Mamă, ce bun e». Întreabă-mă şi pe mine, că nu sunt glugă de coceni!", a declarat Flavius Stoican, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și: Au ajuns la capătul răbdării: "N-am dat amenzi până acum! Azi decidem dacă e momentul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cneius
cneius  •  04 Aprilie 2019, 17:42

Intotdeauna ma distreaza replicile din Est/Sud..."glugă de coceni!"

10205104566405066
Stoica Emilian-dan  •  17 August 2018, 09:02

Intrebarea este : esti antrenor?

zagna
zagna  •  16 August 2018, 20:42

stoicane, nu esti tu ala de acum cateva zile ziceai ca vei castiga campionatul ? Atunci nu te sabotau dusmanii din club ? sau ce visezi noaptea, spui ziua... Rusinica...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează