FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-0

Flavius Stoican a dat de pământ cu șefii unei echipe din Liga 1: ”Se cred buricul pământului” + Ce spune despre meciul pierdut cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 22:56

Flavius Stoican a analizat partida pierdută cu CFR Cluj, scor 0-1, și spune că echipa sa ar fi trebuit să câștige jocul cu campioana României.

”Ca joc meritam mai mult. CFR a câștigat cu șansă. Echipa mea a avut posesie bună, determinare. CFR în a doua repriză nu și-a creat nicio ocazie. Păcat că n-am plecat cu un punct. Jocul îmi dă speranțe că putem ajunge în play-off”, a declarat Stoican la Look Sport.

Tehnicianul moldovenilor a vorbit și despre absența lui Andrei Cristea, pe care l-a lăsat acasă după un conflict cu Ionuț Panțîru: ”Am în componență jucători buni de atac. Toți sunt importanți pentru mine, nu doar Andrei Cristea. Am luat decizia corectă de a-i lăsa acasă pe Andrei Cristea și Ionuț Panțîru. Țin foarte mult să fie liniște și să venim cu drag la antrenamente. Aceeași decizie am luat-o și cu Mihalache în urmă cu ceva timp și azi a fost căpitan”. 

”Nu voi pleca de la Poli Iași indiferent de ofertele venite din România. Au fost oferte. Nu a fost ofertă de la Mediaș. La Gaz Metan sunt oameni care se cred buricul pământului Flavius Stoican

”Din păcate, azi am pierdut. Meritam mai mult. Chiar dacă nu ne-am creat șanse mari de a marca, am avut posesie. Ei au avut două faze și au fructificat una. Venim după trei meciuri în care am dominat total și am pierdut nemeritat. Avem 3 înfrângeri. Trebuie să câștigăm următorul meci” Laurențiu Rus, mijlocaș Poli Iași

”Nu cred că e posibil ca Teja să vină la Iași și Flavius la Gaz Metan. Ce facem aici, schimb de antrenori în mijlocul campionatului?” Ionuț Cioinac, fundaș Poli Iași

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
daniaania
daniaania  •  22 Octombrie 2018, 12:33

Ma rog, CFR nu a jucat cine stie ce, dar au fost pragmatici. Au tupeu. Cum poti compara echipele, zau d-le Flavius ????

1742401565799276
Gaby A Gator  •  20 Octombrie 2018, 08:54
Postat de Jako Waterlelie pe 20 Octombrie 2018, 01:23

Sa intelegem ca cei da la Gaz metan se cred buricul pamantului ca nu te au ofertat? Un papagal plin de aere cine esti tu? Nimeni in drum.

E mai bun brelocul Dică, nu-i asa!? Cu lotul iasului, dica era demult in "b"!

mario_rdfe
mario_rdfe  •  20 Octombrie 2018, 02:57
Postat de pol1tehnicaiasi pe 20 Octombrie 2018, 00:47

Nu fi rau...locul 4 cu Dinamo...uite ca acel loc nu a mai fost ocupat never de dinamo de cand el a plecat de acolo...

Locul 4,nu..dar locul 3 da..nu te mai baga in discutiile despre alte echipe daca nu esti informat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează