FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 2-2

Flavius Stoican, criticat pentru reacţia nervoasă de la meciul cu Petrolul: "Dacă ajungi să te cobori la nivelul acesta, ai o problemă"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 20:32

Flavius Stoican a răbufnit la meciul cu Petrolul, scor 2-2. Antrenorul celor de la Dinamo a intrat pe teren şi a fost cu greu convins să meargă în tribună după ce Radu Petrescu a refuzat un al doilea penalty echipei sale.

Bogdan Stelea, tehnicianul naţionalei de tineret a României, nu este însă de acord cu reacţia colegului său.

"Nu m-am coborît niciodată la nivelul ăsta şi nici nu o să mă cobor. După meci poţi să faci ce vrei. Dar dacă ajungi să te cobori la nivelul acesta... Mie nu-mi place. Dacă te lasă nervii, ca antrenor ai o problemă.

Eu n-aş face aşa ceva niciodată. Arbitrii greşesc, dar noi ca antrenori cu ce ajutăm dacă sărim în teren şi facem tot felul de lucruri!?", a spus Bogdan Stelea la DolceSport

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (57)
reddogsv
reddogsv  •  02 Aprilie 2014, 15:17

Cred si eu ca s-a abinut sa se manifeste asa avand in vedere pe unde a antrenat! Numai asa iese si el in fata ca altfel nu ar sti lumea de el!

varanga53
varanga53  •  02 Aprilie 2014, 11:34

Inteleg sa te critice un ANTRENOR ! Stelea este antrenor pentru ca are "cunostinte" !

zidane92
zidane92  •  02 Aprilie 2014, 11:00

hai sictir cheliosule cand vad pe toata lumea suferind de sindromul curvei virgine mi-e scarba cum sa te abtii cand petrescu te fura in halul ala in 40 de minute nu iti da 2 penaltiuri ,da unul la misto adversarilor si mai si inventeaza faulturi permanent sa ii aduca pe aia peste tine?Trebuie sa fii nesimtit sa ai asemenea declaratii la caldurica in studio fara nicio treaba cu meciul!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează