FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Flavius Stoican i-a atacat pe dinamoviști: "S-a văzut diferență mare între noi și ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:21

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, și-a lăudat elevii după victoria de pe teren propriu în fața lui Dinamo, scor 1-0.

"Știam ce fotbaliști am. Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie. Cred că am dominat Dinamo de la un capăt la altul. Nu vreau să ne mulțumim doar cu atât. Dinamo în acest moment suferă.

S-a văzut diferența foarte mare între noi și Dinamo în acest moment. Noi le-am pus probleme celor de la Dinamo, Astra și Craiova la fel. Dar Dinamo are jucători valoroși", a declarat Stoican la TV Digi Sport.

Stoican a vorbit și despre demisia lui Dănciulescu din funcția de director general al "câinilor": "Sunt convins că decizia lui Danciu a fost gândită cu mult timp înainte. Eu îl respect pe Dănciulescu pentru tot ceea ce a făcut la clubul Dinamo".

 Citește și: ZERO șuturi pe poartă și HAOS general! 4 concluzii ale prăbușirii lui Dinamo: cașcavalul Penedo, tristețea Dan Nistor și o întrebare: e timpul să plece Florin Bratu?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  22 Septembrie 2018, 10:55

E pacat cand fotbalul se vede la aragaz! Stoican minte, ca sa-si lustruiasca statuia la Iasi....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Septembrie 2018, 02:12

nu e atac, e realitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close