FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO Este oficial! Flavius Stoican este noul antrenor al lui FC Botoșani

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 17:50 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 18:13

Flavius Stoican (46 de ani) este oficial noul antrenor al celor de la FC Botoșani. Tehnicianul a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, susținute la Stadionul Municipal din Botoșani.  

„BINE AI VENIT, FLAVIUS STOICAN! FC Botoșani anunță, oficial, numirea lui Flavius Stoican ca antrenor al echipei noastre, după ce, anterior în acest sezon, fusese tehnicianul celor de la CS Mioveni. 

În vârstă de 46 de ani, acesta le-a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Dinamo II, Chindia Târgoviște, Dinamo București, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu-Jiu, Poli Iași, Petrolul Ploiești, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și FCU Craiova.

Îi dorim mult succes noului nostru antrenor și îi dorim să aibă parte de cât mai multe realizări pe banca tehnică a echipei noastre! Hai, Botoșani!”, au anunțat moldovenii, pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

VIDEO. Flavius Stoican, prezentat oficial la FC Botoșani

Flavius Stoican: „Am contract până la finalul sezonului cu FC Botoșani”

„Îmi place la fotbal, de aceea am preluat o echipă atât de repede. Cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom și reuși într-o situație atât de complicată. Dacă stăm să analizăm întâlnim două echipe care pornesc cu prima șansă, CFR și FCSB. 

Tot ceea ce am discutat cu președintele clubului, cu patronul clubului mi-au dat încredere. Același lucru vreau să-l transmit și jucătorilor. O să am o discuție cu întreg staff-ul, cu fiecare jucător în parte. Mai sunt aceste două meciuri și oricare dintre ei poate ajunge la un nivel maxim. Asta vreau să văd mâine pe teren. 

Rezultatele vin în urma unui joc bun. Rare sunt momentele în care joci prost și câștigi. Fiecare dintre ei trebuie să se gândească să joace fiecare bine pe postul său, și atuni vom juca bine și ca grup, vom avea un joc bun. Dacă vom avea un joc bun, vom avea și rezultate.

 Am contract până la finalul sezonului cu FC Botoșani”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă. 

VIDEO. Stoican, declarații după numirea la FC Botoșani: „Cu atât va fi mai mare bucuria dacă reușim, întâlnim doi adversari care au prima șansă”

Citește și:

Așa arată deznădejdea! Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo în startul „sfertului” Maroc - Portugalia

Lui Răducioiu nu i-a venit să creadă când a auzit cine e antrenorul care tocmai a semnat în Liga 1: „Doamne! Am lucrat cu el, dar nu știu dacă are capacitatea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  11 Decembrie 2022, 04:51
Postat de Sharapov pe 10 Decembrie 2022, 19:15

Super ! Sper sa-i duca in B !!! Sa scape fotbalul romanesc de SATELITUL fecesebesist botosani !!!

cred ca suferi rau de tot .. cine *** investeste in sport ca sa ia bataie? tu nici macar nu ai jucat vreun sport daca ai asa ganduri.. ai fost batman cu acest coment.. tu si retul postacilor ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Desprecampioni
Desprecampioni  •  10 Decembrie 2022, 20:10

Antrenor avem. Dar fotbaliști... Trebuie reconstruită echipa în această pauză de iarnă. În afară de Pap, Dican, Mailat și poate atacantul de la Craiova, restul sunt de mijlocul diviziei B. Dacă am ajuns ca Patache la vârsta lui să fie titular de drept...

Sharapov
Sharapov  •  10 Decembrie 2022, 19:15

Super ! Sper sa-i duca in B !!! Sa scape fotbalul romanesc de SATELITUL fecesebesist botosani !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează