LIGA 1  ·  DINAMO

Flavius Stoican vrea să readucă încrederea la Dinamo: "Jucătorii trebuie să arate că sînt bărbaţi"

Joi, 19 Martie 2015, 00:00

Flavius Stoican a vorbit astăzi într-o conferinţă de presă şi a încercat să-şi încurajeze jucătorii după înfrîngerea cu Concordia, scor 0-3.
"Am vorbit cu jucătorii, sper să arate şi pe teren ceea ce am discutat. Nu trebuie să ne mai plîngem că ne deranjează vremea sau un strigăt care nu ne place şi trebuie să jucăm fotbal. De aia sîntem aici, să jucăm fotbal, să alergăm, să muncim, să avem determinare.

Nu le e nici lor uşor, dar am încredere că pe lîngă faptul că sînt jucători de fotbal, sînt şi bărbaţi. Toate pleacă de la cap. Cînd nu mai eşti lucid, degeaba încerci să le transmiţi lucruri. Ăsta e idealul, ca oamenii să şi înţeleagă ceea ce le transmiţi.

Dacă ei au presiunea asta, teama asta de joc, normal că nu mai este ceea ce faci la antrenamente. Acolo e fără presiune, sînt atenţi, dar pe teren e presiunea jocului, oamenii nu au răbdare şi e normal că nu mai iese ceea ce pregăteşti la antrenamente", a declarat Stoican.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (88)

diamondline  •  20 Martie 2015, 16:16
Postat de redbuldog pe 20 Martie 2015, 15:55

Dah...si pe partea dreapta ca fundas pe cine pui..!?Sa ne aducem aminte ca-n 3 din ultimele 4 meciuri s-au primit goluri la greselile lui Barboianu+Fai,indubitabil acolo e calcaiul lui Achile pentru apararea lui Dinamo!

eu -care orice ma pot numi doar ANTRENOR, NU - as juca cu NAUMOVSKI in poarta; apoi pe linia de fund cu : MARC(dr) - MACHADO - BUNOZA - RODRIGUEZ(stg) in fata lor : ELHAMED - IONUT SERBAN(l-as forta pe pusti la coordonare - pana imi iau unul de meserie); apoi stga - dreapta GAAVRILA LAZAR si in fata: BILINSKI GROZAV(putin retras) SI ASA LASATI SA JOACE 10-12 ETAPE-CA SS CUNOASCA REZERVE: ?PORTAR, NEDELCEARU, FILIP, PETRE, ROTARIU, ALEXE, NICOLAE RESTUL AFARA ! si adusi altii:ANTRENOR BUN(DARIO BONETTI) si un COORDONATOR DE JOC

agentul0007  •  20 Martie 2015, 16:08

pai sa ii alinieze pe toti si sa ii puna sa se dezbrace in pielea goala si o vada si stoican daca sunt barbati

redbuldog  •  20 Martie 2015, 15:55
Postat de diamondline pe 20 Martie 2015, 15:13

Tocmai asta spun : un ANTRENOR vede unde , cit si cum poate face unele PLOMBE/IMPROVIZARI; De exemplu un antrenor poate sa-l readuca la "lumina" -in linia mediana- pe un IONUT SERBAN(un jucator de perspectiva-d.p.m.v); accelasi ANTRENOR ar trebui sa gaseasca URGENT o solutie de gasire a unui COORDONATOR DE JOC;( DE CE L-AI DAT PE ELTON CAND N-AI PUS -in schimb - altul CEL PUTIN DE ACEEASI VALOARE? CE SA FACA LAZAR, GAVRILA sau BILINSKI? Sa-si dea ei singuri pasele pe interval? Mare greseala cu cedarea lui ELTON(parerea mea); AI REUSIT SA SCOTI 4 POSTURI DIN JOC : ARIPILE, VIRFUL SI COORDONATORUL !(asta nu-i vina lui Stoican si nici a lui Teja). Cristescu? O gluma...proasta!

Dah...si pe partea dreapta ca fundas pe cine pui..!?Sa ne aducem aminte ca-n 3 din ultimele 4 meciuri s-au primit goluri la greselile lui Barboianu+Fai,indubitabil acolo e calcaiul lui Achile pentru apararea lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (88)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1