FOTBAL  »  Superliga  »  CLONELE CELOR 5 GRANZI

Flavius "Zizou"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Flavius "Zizou"
"Ciinii" l-au readus in aceasta vara pe Flavius Stoican (30 de ani), fundasul asemanat de conducerea lui Dinamo cu Zinedine Zidane. De ce? "stie cu mingea, d-aia ii zic Zizou", a explicat mindru Borcea. Stoican l-a ascultat si si-a luat numarul 5, purtat de francez la Real Madrid. Vara trecuta, fundasul s-a accidentat grav la un antrenament tocmai cind incerca sa imite o fenta a lui Zidane.

Golanski, noul Iovan
Polonezul Pawel Golanski (25 de ani) seamana fizic cu Ghionea, dar ca joc are stilul lui stefan Iovan. Ca si capitanul echipei care in '86 cucerea Cupa Campionilor Europeni, aparatorul adus de la Korona Kielce poate evolua fundas dreapta sau stoper si e un fotbalist ce se descurca si in faza de atac. Stelistii i l-au suflat pe internationalul polonez Rapidului.

Urmasul lui Lupu
Pierre Boya (23 de ani) a impresionat deocamdata la Rapid prin indolenta. Internationalul camerunez aduce cu Danut Lupu: s-a plins de dureri de spate si n-a iesit doua zile din camera, iar la antrenamente se fereste de fiecare data sa faca un efort prea mare. Ca si Lupu, e masiv si tehnic, dar nu pare genul de fotbalist dedicat meseriei si echipei.

Cu Shrek la atac
CFR spera sa dea lovitura cu argentinianul Fabbiani (23 de ani). Sud-americanul e cea mai scumpa achizitie din istoria Ligii I, ardelenii platind 2,2 milioane de euro pentru el. In Argentina, Fabbiani sarbatorea golurile marcate punindu-si pe fata o masca reprezentindu-l pe capcaunul Shrek, personaj dintr-un celebru film de animatie.

Messi din Banat
Torje inca nu si-a serbat majoratul, dar e deja om de baza la Timisoara. Mijlocasul a fost imediat asemuit de colegii sai, dar si de fani, cu Lionel Messi. Hagi l-a promovat pe Torje la prima echipa cind acesta avea 17 ani, la fel cum a facut si Rijkaard cu argentinianul la Barcelona. "Messi e extraordinar, eu mai am enorm de muncit pina sa ajung sa se arunce gagicile din tribune pentru mine, cum a patit el", spune Torje.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează