FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Fostul internațional Florea Văetuş a ajuns paznic la arena pe care a jucat: „I-am zis lui Andone că accept orice, inclusiv la pază. Am avut de ales între castel şi stadion”

Florea Văetuș
Florea Văetuș

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 09:54 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 12:13

Florea Văetuș (65 de ani), fostul atacant de la Corvinul Hunedoara și Dinamo, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Fostul internațional a povestit cum a ajuns să lucreze la paza stadionului din Hunedoara, după ieșirea la pensie.

Florea Văetuș, dublu campion cu echipa din „Ștefan cel Mare”, a fost antrenor la Corvinul, dar a renunțat la meserie în 2005, când clubul s-a desființat.

Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”

Florea Văetuș: „Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”

„Am fost antrenor la Hunedoara, am plecat la Călan, apoi la Sadu. Am revenit apoi antrenor la juniori, la grupele de '88, '89, cu care am câștigat campionatul împotriva Timișoarei. Clubul s-a desființat prin 2005 și nu am mai profesat. Un prieten și-a deschis o școală și a propus să poarte numele «Florea Văetuș». 

Am zis : «Bine». Și mi-a propus apoi să coordonez. Am acceptat, dar am zis că serviciul nu îl las. Apoi, am ieșit la pensie, de la combinatul siderurgic. Pensia nu e grozavă, la început era mai mică, dar acum s-a mai rotunjit. I-am zis lui Andone la un pahar de șpriț că accept orice, chiar și la pază. 

Am vorbit cu domnul pe care mi l-a recomadat Andone, și am avut de ales între stadion și castel. Am ales stadionul. Lucrez 24 de ore, cu 48 libere. Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”, a declarat Florea Văetuș la GSP Live.

Citește și:

Octavian Popescu și restul lumii » Note de la 3 la 8 după derby-ul CFR Cluj - FCSB

Deac nu și-a menajat colegii după 0-1 cu FCSB: „Din gură suntem mari și tari, dar uităm să demonstrăm asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1948828695213642
Ionel Cristea  •  18 Aprilie 2022, 23:49

Un fotbalist impresionant ,pacat ca nu a fost cooptat sa lucreze in meseria lui pe care cu siguranta ar fi avut ce sa impartaseasca celor mai tineri . cand vedem ce antrenori se perinda prin diviziile noastre te apuca rasul ....sau ce oameni indoielnici conduc destinele fotbalului romanesc .Munca nu e o rusine pentru oamenii cinstiti ci doar pentru *** sau parveniti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  18 Aprilie 2022, 16:25

Nici o jenă. Onorabil! Salutări și stima.

209755516606440
Dan Man  •  18 Aprilie 2022, 11:19

Multa sanatate Maestre ! Tot la stadion e mai bine pentru dumneavoastra.Sanatate si domnilor Andone si celui care v a angajat.Mari oameni.Nu este absolut nici o rusine in ceea ce faceti,numai cinste si demnitate.Rusinea o poarta statul roman.Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează