FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Deac nu și-a menajat colegii după 0-1 cu FCSB: „Din gură suntem mari și tari, dar uităm să demonstrăm asta”

Ciprian Deac, CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Look Sport +23   FOTO
Ciprian Deac, CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 08:39 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 09:13

Ciprian Deac (36 de ani) s-a declarat dezamăgit că CFR Cluj nu a obținut măcar un punct în meciul cu FCSB de duminică seara, scor final 0-1.

Mijlocașul lui CFR Cluj consideră că eliminarea lui Mateo Susic a cântărit decisiv în soarta partidei. Cu egalitate numerică pe teren, Deac nu le dădea nicio șansă la victorie adversarilor. 

Cum arată lupta la titlu în ultimele 5 etape: CFR și FCSB, despărțite de două puncte » Craiova speră și ea + ce cred bookmakerii
PROGRAM
Cum arată lupta la titlu în ultimele 5 etape: CFR și FCSB, despărțite de două puncte » Craiova speră și ea + ce cred bookmakerii

Ciprian Deac, după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Era normal, să ne gândim la 0-0. Cum să atacăm, să ne mai deschidem?”

„A fost un joc de luptă, până la acea eliminare meciul nu a fost cu ocazii. Ne așteptam la un meci de luptă, era clar că ei nu aveau nimic de pierdut. Era normal, cu un om în minus, să ne gândim la 0-0. Cum să atacăm, să ne mai deschidem? Dacă terminam la egalitate în seara asta, ar fi fost ca o victorie pentru noi, în condițiile în care am jucat în 10.

Nu am mai dat dovadă că suntem o echipă echilibrată, matură. Este un duș rece, suntem foarte supărați, dar suntem încă pe primul loc și totul depinde de noi. Se pare că ne place să suferim până în ultimele meciuri.

Am știut tot timpul că nu s-a terminat lupta, că până nu suntem campioni matematic campionatul se va juca. Acum s-a relansat, dar depindem de noi, suntem la mâna noastră. Intră și Craiova în cărți, va fi o luptă frumoasă”, a declarat Deac la Look Sport. 

Întrebat ce poate face diferența între CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova, Deac a oferit un răspuns tăios:

Din gură suntem mari și tari, dar uităm să demonstrăm asta pe teren. Ar trebui să fim liniștiți, să vedem exact ce nu merge. Venim după două înfrângeri, care ne dor, va trebui să îmbunătățim ce am greșit. Dacă vom mai face pași greșiți, ne vom îndepărta de primul loc”. 

Susic este colegul nostru, băiat serios, muncește, nu avem cum să fim supărați pe el. I se poate întâmpla oricui. Dacă eram 11 la 11, meciul se ducea spre 1X.

- Ciprian Deac, CFR Cluj

VIDEO » Cristian Balaj, supărat pe arbitraj: „A cedat presiunilor”

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

FCSB și-a făcut calculele » Stadionul ales să găzduiască o eventuală finală pentru titlu: „Fierbe pentru noi. Suntem din nou Steaua!”

Dan Petrescu, vehement: „Greșeala lui Istvan Kovacs a decis derby-ul! Nu ai voie!” » Contrazis de lumea fotbalului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  18 Aprilie 2022, 15:17

Dan Petrescu a fost pe banca ? Deac a jucat ? CFR Cluj a jucat fotbal aseara sau regby ?????? FCSB a fost mai buna la toate capitolele ! Daca Olaru nu parasea terenul dupa intrarea criminala a lui Susici...tabela arata lejer un 4-0! Felicitari FCSB !

tororosso
tororosso  •  18 Aprilie 2022, 11:07

*** recunoaște ! ...o echipă a abatorului orășenesc , cotonogari și lipsiți de fair play în frunte cu Bursucul ,bocitoarea națiuni . „Dacă vom beneficia vreodată de un cartonaș roșu în deplasare, mă las de antrenorat” zice șeful măcelarilor . După mintea lui cea mică ei nu au voie a primi cartonașe și mai ales roși . Se supără pe arbitri ca țiganul pe sat , își ia șatra și a plecat dacă cumva îl pune necuratul cu fluier la gât ai da ROȘU lui sau echipei .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valsword
valsword  •  18 Aprilie 2022, 10:51

Deac a jucat ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close