FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 0-1

CFR - FCSB 0-1. Dan Petrescu vehement: „Greșeala lui Istvan Kovacs a decis derby-ul! Nu ai voie!” » Contrazis de lumea fotbalului

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”,  a dat vina pe arbitrajul lui Istvan Kovacs. +23   FOTO
FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”, a dat vina pe arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 23:21 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 23:29

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”, e de părere că Istvan Kovacs a decis meciul. 

Istvan Kovacs l-a eliminat în minutul 43 pe Mateo Susic, pentru un fault dur comis la centrul terenului asupra lui Darius Olaru. Mijlocașul oaspeților nu a mai putut continua și a fost transportat direct la spital. 

Dan Petrescu îi impută lui Kovacs eliminarea, deși foștii arbitri Adrian Porumboiu și Constantin Zotta au lăudat prestația „centralului” în Gruia. 

CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic
CFR - FCSB 0-1
CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

Dan Petrescu dă vina pe Kovacs pentru eșecul din CFR Cluj - FCSB 

„E prima înfrângere în campionat pe teren propriu după foarte mult timp. Un meci disputat, decis de o greșeală mare de arbitraj. Nu ai voie la un derby să dai un astfel de roșu! A fluierat cu 10 secunde înainte finalul primei reprize, nu cumva să egalăm. Am luat mereu goluri peste minutul jucat. 

Presiunea s-a văzut, arbitrul a decis meciul. Nu am ce să le reproșez băieților mei. S-au luptat, dar am jucat în 10. Nu poți să dai roșu, decât dacă e foarte clar. Noi niciodată nu vom beneficia de o astfel de eliminare la Craiova sau la FCSB. 

Nu mai sunt nici jucătorii de experiență pe care îi aveam înainte. Presiunea s-a văzut”. 

Întrebat în legătură cu faptul că echipa lui n-a șutat pe poartă decât abia în prelungiri, „Bursucul” a replicat:

„Și Real Madrid a fost fără șut pe poartă în meciul cu Barcelona. Se mai întâmplă. Dacă era egal astăzi nu se supăra nimeni. La Craiova am pierdut în minutul 96, când n-ar fi trebuit să mai fie al șaselea minut. Nu cred că ne-a dominat Craiova. Astăzi clar nu a fost un meci bun, dar nici cei de la FCSB nu au avut ocazii mari în prima repriză.

Acum suntem toți foarte supărați. E o criză care ar fi trebuit să vină la un moment dat. Acum trebuie să știm cum să trecem peste ea. Acum a intrat și Craiova în lupta pentru titlu”, a spus Dan Petrescu, la Orange Sport. 

Dan Petrescu versus restul lumii fotbalului: „Istvan Kovacs, arbitraj impecabil”

Un joc cu foarte mulți jucători și un singur remarcat, arbitrul. Și-a văzut de treaba lui. Bine, mici inexactități au fost, dar nu ținem cont de ele. A fost preocupat să asigure o desfășurare normală. Și-a văzut de arbitraj
- Adrian Porumboiu, fost mare arbitru

Kovacs, corect, roșu direct pentru o intrare brutală a lui Susic
- Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP, în Vocile Gazetei

Istvan Kovacs a fost impecabil. Faptul că a dat cartonașul roșu imediat, fără comentarii, spune că este un arbitru de Campionatul Mondial. Are sânge în instalație și îmi place de el. Știe meserie!
- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

Istvan Kovacs trebuie apreciat pentru cum a arbitrat. De nivelul lui din UCL. Corect, roșu direct pentru o intrare brutală
- Dan Udrea, jurnalist Gazeta Sporturilor

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

VIDEO Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj

Are 3 titluri în Liga 1 și e ferm: „Tavi Popescu trebuie să plece acum de la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (208)
fibra
fibra  •  18 Aprilie 2022, 14:35

Dan e precum Becali,nu isi dau seama cat sunt de penibili.Cel mai bine ar trebui ignorati total,dar daca nu avem fotbal unii hotarasc sa avem macar scandal pentru multime.

pittt
pittt  •  18 Aprilie 2022, 12:28
Postat de clubman pe 18 Aprilie 2022, 10:56

''bah'' sa te gratulezi cu cei de teapa ta, cu mine nu este cazul. Poti sa-ti faci poza cu ''caseta tehnica'', nu are nici o relevanta. Daca Olaru ajungea la clinica lui Becali poate se mai putea umfla ceva, dar a ajuns intr-o clinica din Cluj unde a primit diagnosticul de ''contuzie''. O intrare de ''galben'', apreciata cu ''rosu''. Atata ramane din acest meci, plus autogolul franarilor....

Si în plus Susic e un jucător asa, mai relaxat, si a glumit. Trebuia galben lui Olaru pentru simulare. Se plânge doar pentru o contuzie. Trebuia oprit meciul si asteptat să spună doctorul de la clinica din Cluj ce cartonas trebuie dat. Ăla a fost fault de roșu toată ziua. Faptul că Olaru a avut noroc că nu l-a prins cu piciorul pe pământ și a scăpat cu o contuzie n-are legătură cu meciul. Intrarea a fost criminală, cu talpa pe tibie. Clujenii asa sunt obisnuiti, împotriva lor se dă rosu doar la fractură.

csaba
csaba  •  18 Aprilie 2022, 11:41

Așa se întâmplă deobicei când trebuie să piardă o echipă din Transilvania, tot ce s-a făcut în acest an a fost ca CFR să nu mai câștige campionatul, și asta se va întâmpla, apoi să nu ne mai mirăm că în Europa suntem sac de box!!!

Vezi toate comentariile (208)
Comentează