FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - DINAMO 2-4

Florentin Petre: "Dinamo merită mai sus"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Florentin Petre, fostul dinamovist, a  laudă prestaţia "cîinilor", chiar dacă la debutul său la Victoria Brăneşti nu a reuşit o evoluţie foarte bună.

"Îmi pare rău că am pierdut, meritam mai mult. Mi-e puţin greu pentru că n-am jucat de şase luni şi asta se vede. Am fost foarte emoţionat de primirea fanilor, care mă iubesc foarte mult, dar şi eu am jucat cu sufletul pentru acest club. Sper ca Dinamo să joace mult mai bine, are fotbaliştii de calitate, iar locul din clasament nu reflectă valoarea echipei", a declaraz mijlocaşul de 34 de ani, căruia fanii i-au dedicat un banner special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tytyptg
tytyptg  •  23 Noiembrie 2010, 15:16

PETRE,am fost si te-am vazut,meriti STIMA si RESPECTUL dinamovistilor ! ECHIPA are NEVOIE de cel putin 8-9 jucatori noi,tineri si promitatori,care vor sa se AFIRME,sa CONFIRME VALOAREA ! Dar,CEL MAI MULT,are NEVOIE de UN ANTRENOR VALOROS,PROFESIONIST,care sa faca un Dinamo VALOROS ! La 3-0,la 4-1,sa ti in teren pe Danciu(obosit),Munteanu(mediocru si obosit),Grigore si Moti(slabi,ca deobicei)si sa faci SCHIMBARILE TARZIU,ultimele doua,pentru 2-3 minute...ESTI SLAB Andone !!!PLEACA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează