FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Florentin Petre, mesaj emoționant în memoria lui Cătălin Hîldan: „Erai în pragul morții și spuneai că nu renunți. Printre îngeri, el conduce alaiul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 19:36

Floretin Petre (43 de ani), fost jucător important la Dinamo, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în memoria fostului coleg de generație Cătălin Hîldan, de la a cărui dispariție se împlinesc astăzi 19 ani. 

„Camarazii de teren nu pleacă niciodată cu adevărat! Sunt undeva...pe-aproape, cu sufletul în gât pentru fiecare fază și ochii ațintiți spre tribune, dorind să-și mulțumească fanii.

Sunt 19 ani, Cătăline! Atât au trecut de când ai spus: «Mai pot. Vreau. N-am nimic! Lăsați-mă să joc!» și ai ignorat starea de rău. Erai, practic, în pragul morții și tu spuneai «Nu renunț!».

Câteva minute mai târziu, te-ai stins cu ochii spre noi, câini credincioși și frați pe vecie! Altădată glumeai și luai în râs orice situație dificilă de parcă găseai rezolvare la toate, doar pocnind din degete. Atunci, în fatidica dată de 5 octombrie 2000, n-ai glumit. Ai făcut ochii mari, surprinși, ai spus: «Mor!» și chiar te-ai dus.

După tine, puțini au fost și din ce în ce mai puțini vor fi, jucători care să-și ignore însăși prețioasa sănătate și să se arunce în luptă, ca un adevărat războinic, punându-se pe sine, pe plan secund. Era minutul 74...un joc amical cu Oltenița...iar noi aveam 5-0 la pauză...o parte din minte, acolo mi-a încremenit și nu vrea să mai uite! Mă uit mereu către cer de câte îmi amintesc, știu că printre îngeri, el e cel care conduce curajos, alaiul”. 

Camarazii de teren nu pleacă niciodată cu adevărat! Sunt undeva...pe-aproape, cu sufletul în gât pentru fiecare fază și...

Publicată de Petre Florentin pe Sâmbătă, 5 octombrie 2019

Reverența emoționantă a lui Petre a strâns peste 600 de like-uri și 90 de distribuiri, fani ai lui Dinamo  sau ai altor echipe lăsând la rândul lor comentarii în memoria lui Hîldan. 

Vezi și: 

FCSB - DINAMO // Marin Hîldan, amintiri sfâșietoare cu Cătălin Hîldan: „Cum să uit vreodată când îmi spunea «Deschide, tată, porțile, că vin câinii!»?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează