FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Discurs dur la adresa lui Dinamo: „E rușinos ce am văzut! Dacă renunți la o parte de bani, nu renunți și la o parte din randament!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 10:54 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 11:28

După Poli Iași – Dinamo 0-1, George Florescu a avut un discurs dur la adresa jucătorilor antrenați de Gigi Mulțescu.

Fostul internațional a criticat modul în care fotbaliștii lui Dinamo s-au prezentat în ultimele partide și spune că aceștia ar trebui să se gândească la fanii care dau bani pentru a salva clubul.

„Nu concepeam ca Dinamo să nu se bată la play-off după sezonul trecut catastrofal pe care l-a avut Dinamo. Au fost sume la începutul campionatului, care se anunțau ca un vis. 

Referitor la jucătorii care au renunțat la o parte din salarii să rămână la echipă, când eşti jucător, dacă renunţi la o parte de bani, nu renunți la o parte din randament!

Să se gândească «Am rămas la un club istoric şi ar trebui să dau şi mai mult, să arăt că e iubire». E rușinos ce vedem în ultimele prestații ale jucătorilor de la Dinamo! 

Hai să facem un exercițiu de imaginație. Să presupunem că Dinamo îşi ia licenţa şi va retrograda pe teren. Ce se va întâmpla cu oamenii care îşi vând cămaşa de pe ei să dea bani clubului? 

Câţiva dintre jucători au fost ridiculizaţi. Nu e un motiv de zâmbet, dar până la urmă au fost mai multe dovezi de frustrare ale anumitor jucători. Au fost jucători care au dat dovadă de neputinţă. Asta o caracterizează pe Dinamo în acest moment”, a spus Florescu la Look Sport.

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cei mai slabi din istorie! Note GSP după o nouă prestație catastrofală a lui Dinamo: 11 corijenți în eșecul de la Iași

Gigi Mulțescu a căutat explicații pentru criza din ofensiva lui Dinamo: „ Dacă nu ai valoare în echipă nu poți să câștigi așa ușor”

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Martie 2021, 12:05

Florescu vorbeste asta a jucat fotbal dar niciodata nu poate fi numit fotbalist !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează