FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-0

Florescu surprinde: "Steaua era campioană din iarnă, nu e de acum"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 22:44

George Florescu a debutat în meciul cu Dinamo la Astra, terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0, însă nu a făcut un joc bun, aşa că la pauză Valentin Sinescu a hotărît să îl introducă pe Budescu.

"Dinamo a jucat foarte bine, nouă nu ne-a mers deloc jocul şi lucrul ăsta s-a văzut pe tabelă. Am fost schimbat din raţiuni tactice, sînt pregătit fizic foarte bine, nu mai sînt probleme.

Nu ne-am considerat superiori, eram favoriţi după cum arăta clasamentul. Steaua era campioană de mai mult timp, nu de acum", a spus George Florescu la DigiSport Special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gerula666
gerula666  •  01 Aprilie 2013, 00:57

Spusele lui Florescu, inca o dovada la.. Jucatorii Astrei si-au dat seama, ca distanta este prea mare pentru ei sa ii mai ajunga pe cei de la Steaua, asa ca lupta la titlu, pare incheiata si cum, si patronul Astrei spunea, DUBIOS ce anti-fotbal au aratat cei de la Astra in aceasta seara...si uite asa, au bagat si Fatay%Co niste malai in buzunar, pentru pozitia de..."aplecat inainte, la sireturi-ARM!" De aia v-o trag toti prin europa, pentru ca sunteti dependenti de blaturi si cu blatu-n mana o sa muriti!

crucian
crucian  •  31 Martie 2013, 23:59
Postat de adi_dinamovistul pe 31 Martie 2013, 23:57

HAI DINAMOOOOOO!!!!

Unde? La balamuc? Sa stati acasa. Nu va vrem in Europa, si vad ca nici voi "nu vreti"...

crucian
crucian  •  31 Martie 2013, 23:58

Facem record de puncte sezonul asta. Florescule, sper sa il aduca si pe Cocis la Astra, sa faceti voi un cuplu de exceptie...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează