Comentarii (10)
 •  30 Iunie 2009, 14:51

Da este clar , se face curatenie totala la DINAMO, adica pleaca toata lumea , se inchide lumina si se incuie usa !!! Oricum a durat agonia neasteptat de mult , aproape 20 ani ,dar si ultimii corifei ai SECURITATII, tot cam acum au disparut, deci exista o explicatie a agoniei prelungite. Asa se scrie istoria unui club cu ceva rezultate in plan intern , AMIN !!!

 •  30 Iunie 2009, 11:34

nenea SorinLV ...daca esti stelist abtinete sa comentezi tu despre Dinamo!!! vezi-ti de ciorba ta, nu te mai baga in seama ca nici ai tai nu sunt mai breji!! sau uiti de valize si alte alea???? de jucatori si antrenori fugariti pe strada cu pungi si sacose cu bani??? uiti ca sunteti pe locul 6, cel mai prost din istoria recenta a stelei?? nu mai vorbi tu dupa ureche, uita-te in ograda ta si taci din gura. V-ati facut de ras campionatul asta, ati jucat ca niste cizme si ati facut de ras blazonul!

 •  30 Iunie 2009, 11:29

sa plece toti, sa vanda clubul unui singur om care-si doreste sa investeasca si sa faca ceva!! nu sa stea ca nesimtitii si sa danseze la oficiala pentru vreo faza mai acatarii, si in rest .....varza!! sa plece si domnu' cristea, ce tot il tin atat in brate, e o putoare care are talent dar nu munceste deloc; nu se mai cauta astfel de jucatori care nu depun efort si nu pun nici suflet! mai sunt si altii ...izvoranu, l.goian, torje(a costat o carutza de bani...nu valoreaza nici jumatate!).HAIDINAMO

 •  30 Iunie 2009, 10:51

Actionarii nu mai au iar jucatorii nu mai vor...Asta la vista,baby !

 •  30 Iunie 2009, 10:16

Trebuia de mult sa se faca curatenie la dinamo. Incepand cu conducerea ,sa plece si Dinu ca numai strambe baga dar mai ales sa dispara din lot Cristea .Pe jucatori trebuie pus parul la antrenamente ca au numai fite in cap .Cine numai vrea sau nu mai poate sa plece .Mai bine de la zero , cu tineret si in 3 ani vom fi sus de tot.

 •  30 Iunie 2009, 09:49

va dau un pont (pentru jurnalistii GSP): va rog sa faceti corelatia intre preluarea echipei U Cluj si licitatia pentru salubrizarea orasului Cluj Napoca ce are loc chiar in aceste zile... Nu cred ca e prea greu :-))

 •  30 Iunie 2009, 09:18

Deci, U Cluj, satelitul lui Dinamo............super tare, cred ca asta si-au dorit u-istii dintotdeauna

arabu1919
arabu1919  •  30 Iunie 2009, 06:12

SORINE ESTI CAM FRUSTRAT NU TI SE PARE... bea un ceai verde poate trece frustrarea.... haide U .... faci tu aici pe marele suporter neindreptatit... oare ai motive sa te crezi fan sau samantzar ???????? cu tz

 •  30 Iunie 2009, 04:02

Scuze, dar acum am vazut titlu! Adica cum vine asta, isi da demisia din CA dar ramane actionar la dinamo, eu chiar nu pricep?! Legal vorbesc, sau mai precis despre etica sportiva! Si chiar nu se "ofuscheaza" nimeni la FRF, la Liga?! Este chiar rusinos!

 •  30 Iunie 2009, 03:57

Dar astia chiar au ajuns la disperare! Cu toate pilele care le-au avut nu au putut lua campionatul si ce-au spus ei, daca nu s-a putut nici asa, atunci, tu Turcule iei o echipa, avem deja Ceahlaul, Ploiestiul, Alba Iulia, deci cel putin 24 puncte, la anul vine si Clujul si uite asa mai jucam doar cateva meciuri si-n sfarsit suntem in LG! Bai dar cat mai "trageti" mai, nu v-ati saturat de furaciuni?! Renunt a mai urmarii campionatul de fotbal din Romanica! Sandu, nici nu aude, nici nu

Comentează