FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-1

Florian Walter rîde de Borcea: "Spunea că nu putem încheia la egalitate, mă bucur că a avut dreptate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 23:03

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a declarat extrem de fericit la finalul meciului cu Dinamo, din această seară, meci cîştigat de echipa sa cu 2-1.

Fianţatorul "şepcilor roşii" a declarat la finalul partidei de la Mediaş că punctele obţinute în această seară o ajută foarte mult pe Universitatea în lupta pentru evitarea retrogradării şi l-a felicitat pe tehnicianul Ionuţ Badea pentru tactica aleasă.

"Erau necesare aceste puncte pentru a nu intra în partea de jos a clasamentului. Nu vrem probleme pe final de campionat. Ionuţ Badea a pregătit foarte bine acest meci şi îl felicit! Niciodată nu o să am satisfacţie că am bătut pe Dinamo, am luat trei puncte şi atît!

A fost un meci bun, ambele echipe s-au dăruit şi s-a jucat la limita regulamentului.  Am vorbit cu Cristi Borcea şi spunea că egalul nu e bun pentru niciuna dintre echipe. Mă bucur că am fost noi cei care am ieşit cîştigători", a spus Ionuţ Badea la finalul meciului.

U Cluj s-a impus cu 2-1 la finalul unui meci controversat. Golurile ardelenilor au fost marcate de Niculescu şi Nasser, în timp ce Dănciulescu a marcat singurul gol al dinamoviştilor.

Citeşte aici cronica scrisă de Cristian Geambaşu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  02 Aprilie 2011, 13:14
Postat de ubuka pe 01 Aprilie 2011, 23:37

U va ramane in A si se va bate si la titlu in cativa ani. stii de ce? pentru ca au bani, vor avea stadion, au suporteri care vor veni la meciuri si sprijin de la primarie. Sa vedem ce se intampla cu printesele din Bucuresti; daca nu fac curatenie lupta pentru locul 6 inca vreo 5 ani.

Dinamo va fi in directa concurenta cu ingenunchiatii pt. locul 5!

fan.craiova
fan.craiova  •  02 Aprilie 2011, 10:08

Vreau sa-l felicit pe domnul Walter pentru profesionalism. Acest meci, precum si cel din tur au demonstrat asta. Chiar daca a fost investitor la Dinamo asta nu l-a facut sa se vinda. La polul opus se afla domnul Netoiu. In perioada in care a fost finantator la Craiova, stinta nu a jucat nimic in fata lui Dinamo. Dar viata nu iarta. Mai devreme sau mai tirziu totul se plateste.

danny1252
danny1252  •  02 Aprilie 2011, 00:20

colonele garcea, pardon cu i, vad ca esti justitiar si porti masca...de aceea nu vad echipa pe care o simpatizezi. Nu intru in polemici ''istorice'' dar cred ca smecherii sunt cu mult mai numerosi undeva la sud de muntii Carpati. Cât despre colocatarii nostrii, ai vazut pe 15 martie ce sunt in stare sa faca, însa nu te îngrijora ca suntem destui noi aici in Ardeal sa le facem fata si sa-i tinem la respect. Pâna una alta nu voi si nici parintii vostrii nu au trait sub ocupatia acestui popor migrator. Deci daca ai ceva cu noi, pacat ptr. tine dar in locul tau m-as uita mai atent la ce scriu ciobanii oierului sef Jiji.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează