FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CLINCENI

VIDEO + FOTO Fază inexplicabilă în CSU Craiova - Clinceni » „Centralul” Costreie, forțat să dea penalty! Ce spune Achim

Florin Achim (30 de ani), fundașul celor de la Academica Clinceni, a comis un henț inexplicabil în careu, la scorul de 0-3 în meciul cu CS Universitatea Craiova. +14   FOTO
Florin Achim (30 de ani), fundașul celor de la Academica Clinceni, a comis un henț inexplicabil în careu, la scorul de 0-3 în meciul cu CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 22:37 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 23:07

Florin Achim (30 de ani), fundașul celor de la Academica Clinceni, a comis un henț inexplicabil în careu, la scorul de 0-3 în meciul cu CS Universitatea Craiova. 

Academica Clinceni a fost dominată categoric în prima repriză a meciului de pe „Ion Oblemenco”. CS Universitatea Craiova a ajuns la poarta ilfovenilor cu o lejeritate dezarmantă și a înscris 3 goluri, prin Dan Nistor, Jovan Markovic și Nicușor Bancu. Partea secundă a început sub aceleași auspicii, iar oltenii au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 52. 

Florin Achim, henț fără sens în CSU Craiova - Clinceni 

La un corner executat de Houri din flancul stâng al atacului oltean, Florin Achim, aflat în fața lui Andrei Ivan, a realizat că nu poate lovi mingea cu capul și a ridicat brațul stâng. A boxat mingea ca un veritabil portar! Colegii lui au rămas mască, iar „centralul” Sorin Costreie a dictat lovitură de la 11 metri și cartonaș galben.

Fază inexplicabilă în CSU Craiova - Clinceni » „Centralul” Costreie, forțat să dea penalty! Ce spune Achim
FOTO: Captură TV @Telekom Sport 1

Lyes Houri a ratat lovitura de pedeapsă. A tras tare, dar a nimerit doar bara transversală.

Nici nu știu ce să mai zic, am luat 5 goluri. Am întâlnit o echipă bună, dar am venit cu alte gânduri aici. Se pare că am făcut prea multe greșeli. Nu mai am cuvinte. Sunt de 4 ani la echipă, dar e cel mai greu moment.

La penalty am sărit la cap, în aer m-am dezechilibrat puțin, cred că și Andrei Ivan m-a împins puțin din spate. Îmi pare rău, mi-am cerut scuze colegilor. Dar nu e vorba de asta, am arătat rău după primul gol. Nu știu ce e de făcut.
- Florin Achim

VIDEO cu faza hențului comis de Florin Achim

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Acuzații grave în Liga 1: „Au dat comanda să ne oprească! Nu mai merge așa!” » Verdictul specialistului

Cristi Balaj, pentru GSP: „De azi, mă gândesc la CFR” » Decizie crucială în Senatul României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
wrx.
wrx.  •  19 Octombrie 2021, 08:57
Postat de scobutu pe 18 Octombrie 2021, 23:17

asa, kuba, sa-l luati voi pe hentzulache, ca e om de baza!!

Achim ala e omul vostru :) doar a făcut penalty pentru clona!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Octombrie 2021, 06:46

E clar!Vor sa scape de ciudatenia aia de„antrenor”!

997899954342650
Sergiu Spiridon  •  18 Octombrie 2021, 23:41

Ventura si Achim super fundasi..!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează