FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu a spus tot după plecarea de la Dinamo! Cine mai era cu el când Nistor i-a zis că vrea la FCSB: "Eram debusolat"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 19:37

Florin Bratu explică de s-a întâmplat între el și Dan Nistor, fotbalistul cu care s-a tot certat în ultimele săptămâni. Tehnicianul recunoaște că a avut mai multe discuții cu fotbalistul care și-ar fi dorit să plece la rivala FCSB. 

"Nistor a venit la mine. Erau și membrii staff-ului meu cu mine, în număr de patru. El mi-a zis că își dorește să plece pentru că e o oportunitate mare pentru el. Am încercat să-l înțeleg, deși eram debusolat, pentru că era căpitanul lui Dinamo. Cred că atunci trebuia să se ia o decizie clară în privința sa.

Îmi reproșez că m-am opus să plece. Am gândit cu sufletul, nu m-am gândit la binele clubului. Nu știu ce s-a negociat. Eu tot timpul am crezut în el, pentru că Nistor, atunci când e liniștit, produce un fotbal bun, are calitate. A aflat toată lumea atunci, în special suporterii. S-au făcut presiuni din partea fanilor să nu plece.

Am crezut că lucrurile s-au sfârșit după discuțiile pe care le-am avut cu Nistor. Avea momente în care se antrena bine, dar și în care nu se mai antrena așa bine. După acel episod, nu am mai scos lucruri bune de la el.

A fost o diferență între el și May Mahlangu. Unul voia la Steaua, altul a plecat la Ludogoreț.

Pentru că situația a trenat, nemulțumirile lui au ajuns mai departe. Am auzit mai multe lucruri. Se crease un disconfort, ajunseseră să fie influențați și cei mai tineri din lot", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport. 

Citește și:  Suporterii și-au pierdut răbdarea cu Nistor: "Pleacă la FCSB!" » Răspunsul fotbalistului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Septembrie 2018, 09:50

Inca nu realizeaza ca nu mai e antrenorul lui Dinamo?Daca se va abtine ii mai raman sanse sa mai apeleze cineva la serviciile de antrenor ale sale!Cu toate ca dupa "episodul Nistor",patronii or sa fie destul de "prudenti"!Acum e comentator si trebuie sa stea cuminte pe scaun si sa astepte sa-l intrebe comentatorul cate ceva,cand oboseste "profesorul"Ilie Dumitrescu!

demolarii
demolarii  •  25 Septembrie 2018, 01:38

Iar Bratu....să nu uite cum a ratat cu Danemarca....daca era fotbalist....închidea meciul...

demolarii
demolarii  •  25 Septembrie 2018, 01:36

Nistor a jucat la Evian. 6 luni. Acolo a avut oportunitatea de a face milioane de euro. Daca era fotbalist. Campionatul Franței e o pepinieră pentru Premier League. La Fcsb poate păți ca și Marica sau Tucudean.....Nu doar Gnohere a jucat la Fcsb după Dinamo. A jucat și Luchin, Tucudean sau Marica. Ba și Tamaș....și? Fcsb nu e o garanție pentru reusita....o demonstrează cariera a peste 100 de jucători, care au ajuns pe cai mari la Fcsb și au plecat pietoni. Szekely, Plesan, Elton, Ochirosii, Vlad, Matei, Bicfaldi, Jakolis, Marica,Alibec, frații Costea, Adrian Cristea, etc....Aromânul e mai armean decât roman...cine e atent, pricepe. ...că vrabia de pe gard, nu e *** din mana....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează