LIGA 1  ·  AMINTIRI

Florin Bratu, dezvăluire FABULOASĂ: „M-au sunat și mi-au spus că-mi fac statuie și că mă poartă pe brațe de la aeroport”

Sambata, 28 Martie, 18:26

Florin Bratu (40 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, a rememorat un episod petrecut în sezonul 2007-2008, campionat care a culminat cu primul titlu din istoria lui CFR Cluj.

Bratu evolua la acea vreme pentru Dinamo. „Câinii” au arbitrat lupta la campionat dintre CFR Cluj și FCSB, iar roș-albii au direcționat, practic, titlul spre „Gruia”, în urma victoriei cu 2-1 reușită în fața echipei lui Gigi Becali în penultima etapă. Atunci a avut loc celebrul moment „Mitraliera”, când Bratu s-a bucurat la colțul terenului, cu steagul de corner în mână, imitând o mitralieră (foto). 

Pe 4 mai 2008, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu marcau pentru Dinamo în meciul pe care ultrașii dinamoviști l-au supranumit ulterior „Ziua Dreptății”. Azi, la aproape 12 ani scurși de la acea ploioasă seară de primăvară, Bratu a dezvăluit ce mesaje a primit din partea locuitorilor din Cluj. 

„Mă întreb dacă lui Camora îi fac statuie la Cluj. Pe mine m-a sunat jumătate din oraș în 2008, voiau să-mi facă statuie. Mi-au zis că mă așteaptă pe aeroport și mă poartă pe brațe”, a spus Bratu, la TV Digi Sport.

Rezumat video Dinamo - Steaua 2-1, din 4 mai 2008:

VIDEO // Moment amuzant cu Bratu la Dinamo: „Am căzut ca o lămâie stoarsă”

Citește și alte știri despre Liga 1:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (1)

cornelconasu  •  07 Mai 2020, 21:21

Tudor...cartonaș galben portarului ???!! Cate ai făcut Tudore pentru oi ....

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1