FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 2-1

Florin Bratu, nemulțumit de ultimele mutări de la Dinamo: "M-au pus și pe mine într-o situație delicată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 23:25

Dinamo a câștigat in-extremis partida cu Hermannstadt, scor 2-1. Florin Bratu speră ca apele să se liniștească în interiorul clubului și Dan Nistor să continue în Ștefan cel Mare. 

"Am sperat până în ultima clipă. Asta le spun mereu. Să nu cedeze până la ultimul fluier al arbitrului. Prima repriză am dominat-o clar, apoi a urmat o cădere în partea a 2-a. Am primit un gol greu de explicat și a trebuit să alergăm mult după victorie.

E important după o săptămână agitată la Dinamo. Discuțiile din jurul lui Dan Nistor, plecarea lui May, m-au pus și pe mine într-o situație delicată. Sunt 3 puncte mari, imense, dar avem foarte mult de muncă. Dan se va întâlni cu cei din conducere și sper să se liniștească lucrurile. Repet, a fost o săptămână grea, dar sunt bucuros că am reușit să o gestionez. 

Mahlangu era un om important pentru noi. Am schimbat, am jucat cu Popovici la mijloc. Nu a jucat rău în prima repriză. Delorge a jucat în premieră, s-a mișcat bine. Sunt mândru de lotul pe care îl am, un lot competitiv, care se bate până la capăt", a declarat Bratu pentru Look TV.

Vezi și: Nistor lasă o portiță deschisă către FCSB: "Luni voi avea o discuție cu Negoiță și apoi vă voi spune ce voi face"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  26 August 2018, 14:27

*** din poarta vad ca nu spune nimeni nimic .am luat atatea goluri din cauza lui si nici nu vrea sa-l schimbe .e batut in cuie acolo in poarta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2036290743290484
Ion Marin  •  26 August 2018, 12:40

ANALIZĂ GSP.RO // Dinamo dezolant » Bratu n-a văzut încă stadionul plin » Asistențele "câinilor" din 2018 sunt RIDICOLE!DEZOLANT , la ce joaca Dinamo.I a trecut aseara mitraliera pe la ureche.I am cantat aici , si o sa i mai cant pana i va intra in cap.L-a pierdut pe Staton , avea Penedo concurenta , aseara un alt gol de RAS.Asta din caza portarului si a APARARII, TREBUIE UN FUNDAS CENTRAL DE CLASA , TREBUIE LUCRAT CU APARARE LA MARCAJ , PLASAMENT , JOCUL AERIAN SI ANTICIPATIE LA ADVERSAR.Lupta te pentru NIstor , BECALU , nu are nevoie de el , dar vrea cu orice pret sa destabilizeze Dinamo, in cel putin 6 luni ii face la fel ca altora.Si Nistor , si Negoita daca sunt destepti ajung la pace , daca nu e complicat pentru amandoi.Bratule , cu Popovici ai de lucrat , foloseste te de sutul lui , invatal si pe el si pe Popa sa joace cu capul sus cu mingea la picior si n regim de viteza, nu in pamant .La ti avut in mana pe Bilinschi , nu era nici ce ti trebuie , dar .. l-ati luat pe Axente , dar va trebuie inca un atacant care sa faca legea.Nu poti emite pretentii fara un ax central si 2 atacanti de clasa.Sorescu baleteaza , joaca cu capul in pamant , daca nu l va ridica sus , nu ajunge departe , nu stie sa centreze , iar Moldo, pamant de flori.Daca nu bateati aseara , pentru tine si Dinamo era complicat, si acum este , mare atentie , ca echipele sunt de valori apropiate, cu ce aveti si ce jucati acum , urmeaza PLAY AUT SI DIVIZIA B.ADUCETI REPEDE UN FUNDAS CENTRAL DE CLA

valii_sv
valii_sv  •  26 August 2018, 09:46

Bratu cred ca isi bate joc de noi ! Nu vede ca Dinamo nu joaca nimic ! In plus mai schimba si el primul 11 in fiecare etapa ! Dute Bratone ! Esti inconstient ! Ar fi o minune sa prindem play -off !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează