FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 2-1

Nistor lasă o portiță deschisă către FCSB: "Luni voi avea o discuție cu Negoiță și apoi vă voi spune ce voi face"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 22:59

Dan Nistor (30 de ani), căpitanul lui Dinamo, a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, care era dispus să ofere în schimbul său 750.000 de euro plus pe Kamer Qaka.

Mijlocașul "câinilor" lasă o portiță deschisă către vicecampioana României și spune că luni va avea o discuție cu patronul Ionuț Negoiță și va decide ce va face, exact așa cum Gazeta Sporturilor a scris zilele trecute.

"A fost o săptămână grea pentru mine. Toată lumea spunea că Nistor pleacă, Nistor stă. Eu n-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Luni voi avea o ședință cu domnul Negoiță și abia apoi vă pot spune ce se va întâmpla", a declarat Nistor la Look TV.

"Dacă cei de la FCSB m-au dorit înseamnă că sunt jucător valoros, nu? Mă bucur pentru acest lucru, dar mai am doi ani de contract cu Dinamo" Dan Nistor la Look TV

Programul etapei a 6-a din Liga 1

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 (Cronica AICI)
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 (Cronica AICI)
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 (Cronica AICI)
Duminică, 18:00: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj
Duminică, 21:00: Viitorul - FCSB 
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

 CLASAMENT LIGA 1

 clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
chris_bu67
chris_bu67  •  27 August 2018, 10:27
Postat de Neculaescu Mircea pe 26 August 2018, 12:40

bai nistore, dinamo niciodata nu va mai fi ce a fost. tu o sa pierzi timpul si o sa ramai si fara glorie si fara bani.nu fi prost, daca sti ca ai valoare mergi la Steaua si fi ce vrei si bogat. om te face Gigi.

Cum să-l facă gigi om,când el are nevoie să fie om?nu asocia deținerea de bani mulți cu omenia, măi mirciulică

adi_stelistul
adi_stelistul  •  26 August 2018, 14:45
Postat de vasy86le pe 26 August 2018, 08:45

Parca exista un regulament, si in regulamentul ala scrie ca nu ai voie sa negociezi cu jucatorii altor echipe daca nu sunt in ultimile 6 luni de contract, chiar nu se mai respecta regulamentele? sau jiji poate face ce vrea?

Art.13, paragraful 9, din Regulamentul privind statutul si transferul jucatorilor de Fotbal interzice SEMNAREA unui contract cu un jucator care nu se afla in ultimele 6 luni de contract ("Un jucător profesionist are dreptul să încheie un contract cu un alt club în cazul în care contractul cu clubul său actual a expirat sau va expira în termen de șase luni"). Iar obligatia, dupa cum vezi, e a jucatorului, nu a clubului cu care ar urma sa semneze! In schimb, la acelasi paragraf, obligatia clubului care doreste sa semneze cu jucatorul este de a informa in scris clubul actual despre acest lucru ("Un club care dorește să încheie un contract cu un jucător profesionist trebuie să informeze în prealabil, în scris, clubul actual al jucătorului, înainte de a începe negocierile cu acesta"). Ceea ce s-a intamplat. Cam este e cu regula celor 6 luni.

andrei.f
andrei.f  •  26 August 2018, 13:09

Nistore, vezi că eşti pe final de carieră, oferta lui Gigi e nemaipomenită !

Vezi toate comentariile (87)
Comentează
Close