FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Interviu înainte de FCU Craiova - FCSB: „Păcat că Mititelu nu m-a dat! Oferta de 6 milioane a fost reală”

Florin Costea (36 de ani), în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a prefațat duelul dintre FCU Craiova și FCSB, dar a vorbit și despre un transfer ratat din postura de fotbalist al clubului patronat de Adrian Mititelu.
Florin Costea (36 de ani), în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a prefațat duelul dintre FCU Craiova și FCSB, dar a vorbit și despre un transfer ratat din postura de fotbalist al clubului patronat de Adrian Mititelu.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 16:28 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 17:01

Florin Costea (36 de ani), în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a prefațat duelul dintre FCU Craiova și FCSB, dar a vorbit și despre un transfer ratat din postura de fotbalist al clubului patronat de Adrian Mititelu.

  • FCU Craiova 1948 joacă acasă cu FCSB, de la ora 20:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport+ și, în premieră, de Prima TV.

Înainte de accidentarea gravă suferită în 2010, în urma căreia doctorul Filipescu i-a inserat un ligament nou în genunchiul stâng, Costea era unul dintre cei mai promițători fotbaliști români, fiind pe lista mai multor grupări din Europa. Dorința lui Mititelu de a-și păstra jucătorii cu orice preț l-a făcut pe Florin să rateze, printre altele, un transfer în Bundesliga, la Koln.

Oferta pentru mine de la FC Koln a fost foarte reală. Undeva la şase milioane de euro. Dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Probabil era mai bine şi pentru echipă şi pentru mine dacă plecam. Normal că regret. Era vorba de viitorul meu. Poate nu mă mai accidentam şi era altul traseul meu în carieră.

Eu m-am gândit de multe ori ce ar fi fost, dar nu are rost să mai răscolim trecutul. Poate mă accidentam mai rău. Cine ştie? Aşa a fost să fie. Asta a fost decizia clubului. Dar nu pot să zic că e un mare regret”, a declarat Costea pentru Fanatik.

Interviu înainte de FCU Craiova - FCSB: „Păcat că Mititelu nu m-a dat! Oferta de 6 milioane a fost reală”

17 goluria marcat Florin Costea în sezonul 2008-2009, când a fost golgeter în Liga 1, alături de Gigel Bucur

123 de meciuria adunat atacantul la Craiova, pentru care a punctat de 51 de ori (2005 - 2011)

Florin Costea a jucat și pentru FCSB un sezon, între 2011 și 2012.

Florin Costea, înainte de FCU Craiova - FCSB: „Mutu poate îndrepta situația”

„FCU Craiova a jucat un fotbal bun, dar i-au lipsit rezultatele. Sper să îşi revină la următoarele meciuri şi mai ales cu Steaua. De ani de zile nu am mai fost la meciuri. Singurul meci de anul ăsta la care am mers a fost Craiova – Dinamo în etapa a doua. 

Eu cred că poate să îndrepte situaţia Adrian Mutu. E un antrenor bun, cu personalitate şi de perspectivă. Sper să aibă rezultate şi să o ducă pe Craiova în play-off. Cred că au forţa necesară. S-au adus mulţi jucători şi au plecat la fel de mulţi şi e greu să formezi o echipă atât de repede şi să ai rezultate.

Steaua (n.r. - FCSB) vine după o victorie mare cu Dinamo. Va reveni acolo sus acum cu Edi Iordănescu. Fără dânsul era greu, dar cu el cred că se va bate la campionat. Am lucrat cu el şi îl cunosc foarte bine. Echipa va arăta din ce în ce mai bine”, a mai spus Costea pentru sursa citată.

Sunt foarte bine, joc fotbal de plăcere la mine la Râmnicu Vâlcea, la Dăeşti, în liga a treia. Nu am probleme de sănătate. Fac nişte injecţii în genunchi în fiecare an şi nu am probleme. Suntem pe primul loc după trei etape şi vreau să mai joc un an-doi. Genunchii mei sunt operaţi amândoi şi nu cred că ar mai face faţă la nivel de Liga 1
Florin Costea

FCU Craiova - FCSB, echipe probabile:

FCU CRAIOVA: 1. Mogoșanu - 2. R. Negru, 4. Kovacic, 13. Diallo, 23. Bușu  - 77. Asamoah, 8. Dr. Albu, 16. V. Pop - 7. Vieira, 33. Compagno, 88. Marquet
REZERVE: 31. R. Popa, 3. L. Paramatti, , 9. Cl. Bălan, 10. Bauza, 15. Blidar, 17. Raicea, 25. Gajic, 27. Ondaan, 30. Van Durmen, 51. Sidibe
ABSENȚI: Vl. Achim, Baeten (accidentați), Huyghebaert (suspendat), Machado, Gremsl (nu au fost opriți în lot)
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCSB: 99. Vlad - 2. V. Crețu, 4. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 27. Olaru - 98. Cordea, 28. Keșeru, 9. Oct. Popescu
REZERVE: 1. Straton, 6. Haruț, 8. Șut, 11 Budescu, 13. Dumiter, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 26. Oaidă, 77. S. Șerban
ABSENȚI: Panțâru, Fl. Coman, Fl. Tănase (accidentați)
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FCU Craiova - FCSB:

Citește mai multe știri de actualitate:

Telenovela e în toi la Dinamo » Iuliu Mureșan, consternat: „Să vă spun ce a făcut Bonetti”

Iordănescu pregătește surpriza pentru Mutu » Pe cine vrea să mizeze în FCU Craiova - FCSB + Două noutăți de ultimă oră și la olteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
valu4ever
valu4ever  •  18 Septembrie 2021, 18:44

Tu erai de 6 milioane? Du-te mă d'aci!

persanu
persanu  •  18 Septembrie 2021, 18:33

Când ești bun vine omu si mai plusează 3,4 milioane. Dar când te ia la ghici ca si voi erați feblețea lu mititelu ca aia la fcsb... Ce chef sa mai ai de fotbal. Sa spui ca a avut oferta dar na acceptat mititelu, pai cine vindea oe banii aia atunci ma din tara inafara de echipele din București steaua rapid si Dinamo??? Dacă avea oferta aia mititelu pe masă il dadea cu ochii închiși. Habar navem ce înseamnă banii ăia... Probabil pe vremea aia banii aia ii primea câștigătoarea de campionat. Deci este greu de crezut de ce nu l-ar fi dat mititelu când putea gasi oricând jucători de-ăștia talentați ???????????????? lu fratele costea ia înmuiat genunchii de tot cruduta, ala avea impresia ca nu mai sunt femei pe pământ... Se apropie varsta de șantier ????????????atunci sa vezi distracție

blue_lion
blue_lion  •  18 Septembrie 2021, 18:11

S-a gasit sa vorbeasca *** despre petarde ... Nea Suca, lotul de clonaci luat laolalta si tot nu atinge fotbalul si talentul lui Costea. Ghinionul a fost ca s-a accidentat. Mititelu nu vandea jucatori, vroia omul performanta la club. Au venit niste talhari si l-au jefuit, distrus si bagat la puscarie. Hai, fai un darab de bine, du-te la si latra la poarta stapanului tau rotarel si lasa subiectele legate de Stiinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează