FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Florin Costea, pe urmele lui Balint » Gestul prin care olteanul şi-a impresionat patronul

Florin Costea
Florin Costea

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 18:55

Venirea lui Alexandru Chipciu la Steaua a determinat o reacţie neaşteptată din partea lui Florin Costea. Fostul jucător al Universităţii Craiova a decis să îi lase tricoul cu numărul 7 mijlocaşului adus de la FC Braşov.

"Cel mai frumos gest l-a făcut Florin Costea, care i-a dat tricoul cu numărul 7 lui Chipciu. A fost un gest extrraordinar, pentru care îl voi felicita personal", a spus Gigi Becali despre gestul fotbalistului.

Gestul său nu este primul de acest gen comis de un fotbalist al Stelei. În 1987, Gabi Balint a hotărît să îi dea tricoul cu numărul 10 lui Gică Hagi. "Ca să nu ajungă el să mi-l ia prin evoluţiile sale", şi-a motivat cel poreclit "Găboajă" decizia.

De asemenea, în 2004, Pompiliu Stoica i-a cedat tricoul cu numărul 8 lui Dorinel Munteanu, preluîndu-l pe cel cu numărul 5.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  06 Februarie 2012, 14:34

Sa fi jurnalist la ghesepe a ajuns o stigma, un certificat de neprofesionalism, ignoranta si lipsa de coloana vertebrala. Ce importanta are ca poti prelua de pe net o multime de stiri sportive in adevaratul sens al cuvintului si cel putin scri despre sport. Dar fara can-can nu merge la ghesepe, fara o birfa, fara un fitil parca nu se simte nimeni bine. Cum sa se schimbe ceva in RO cind posturile sint ocupate pe pile, sau pe carnetul de partid? Ministrul de interne e un exemplu f. graitor! Vai de copiii care vor prelua ruina aia de tara!

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  17 Ianuarie 2012, 20:35
Postat de adriani73 pe 17 Ianuarie 2012, 19:17

Daca a facut acest gest din altruism este remarcabil. Mi-e teama insa ca a vrut doar sa scape de "blestemul" numarului 7.

Altru..... cum ? Hai domnule ,lasa te rog marii sportivi in pace . Chiar vrei ca alde Florin Costea sa trebuiasca sa-si ia preparator ca citeasca astfel de comentarii ? Daca nu esti in stare sa folosesti cuvinte din jocuri gen : table , barbut , poker ,remy , lasa-ne te rog in pace ,noi suntem si asa f. ocupati incercand sa intelegem ce face Jiji si crede-ne , nu e deloc usor . In rest , Florin Costea a crezut ca da tricoul la spalat si nu ca renunta la numaarul 7 sau o fi auzit ca titularii porta tricouri cu numere mai mari decat 8 .

danijohn
danijohn  •  17 Ianuarie 2012, 19:56

Asta e stire ''fumata'' de cateva zile ,pupincur-istilor de la gsp. Orice schimbare de tricou la oi o transformati in stire. Daca ar sti nea Vanea ce a lasat in urma...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează