FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA 2-2

Florin Costea: "Sînt foarte fericit că pot să joc din nou! Azi am obţinut un punct important"

Florin Costea
Florin Costea

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Florin Costea e fericit pentru că a revenit pe teren şi crede că, dacă erau mai atenţi, el şi colegii săi ar fi putut cîştiga partida din "Ştefan cel Mare".

"Am sperat pînă în ultimul moment. Am fi putut învinge dacă am fi fost mai atenţi pe final. E un punct important. Din păcate, am ratat calificarea în Cupă, acest rezultat din campionat ne convine. Urmează un meci important cu Gloria Bistriţa, trebuie să-l cîştigăm.

E foarte greu să cîştigi orice meci, chiar dacă te numeşti Steaua, Dinamo sau Rapid. Cine îşi doreşte mai mult cîştigă.

Sînt foarte fericit că pot să joc din nou fotbal. Nea Piţi ne-a felicitat şi ne-a spus că puteam şi mai mult", a spus Florin Costea la "Fanatik Show", de la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mg_seba
mg_seba  •  15 Noiembrie 2010, 01:29

Bv Florine! De cand asteptam revenirea ta..

truk
truk  •  15 Noiembrie 2010, 00:09

Florin Costea e FOTBALIST! ;)

mix23
mix23  •  14 Noiembrie 2010, 23:48

Asa e, de cand il intereseaza imaginea lui de arbitru nu mai favorizeaza deloc Dinamo, decat 1 penalty, e strigator la cer. O sa aiba grija finul ciobanului, cainele de paza al turmei, sa asmuta haita de la federatie. Pentru toate J@vrele scabroase si frustrate ca nu sunt favorizati ca de obicei, recomand filmul de larga audienta printre hingheri: M*A*R*S*H

Vezi toate comentariile (17)
Comentează