FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Florin Gardoş caută partea bună a eşecului cu Vaslui: "Mai revenim şi noi cu picioarele pe pămînt!"

Gardoş a fost avertizat vineri seara şi va lipsi etapa viitoare din campionat, în deplasarea cu Viitorul
Gardoş a fost avertizat vineri seara şi va lipsi etapa viitoare din campionat, în deplasarea cu Viitorul

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 09:38

Florin Gardoş se aştepta ca Steaua să piardă o dată în acest sezon, dar nu credea că o face cu FC Vaslui. El promite că "militarii" vor lua mult mai în serios adversarii la partidele viitoare.

- Florin, un meci dificil pentru voi şi prima înfrîngere...
- Nu cred că a fost dificil, dar era inevitabil ca la un moment dat să şi pierdem în campionat. Noi nu ne doream asta, îmi e un pic ciudă, însă asta e! Cred că am pierdut pentru că am fost deconcertaţi, e greu că stai mereu concentrat cînd vezi că se întîmplă tot felul de lucruri.

- V-au şicanat că nu vin, ba că intră juniorii...
- Bravo lor, ce să mai zic acum! Le-a ieşit planul, au reuşit să ne facă să nu rămînem concentraţi şi au profitat. Chiar dacă am încercat că nu băgăm în seama tevatura asta, ne-a afectat, e clar!

"Nu sîntem roboţi"

- Cum comentezi situaţia de la Vaslui?
- Nu ştiu, jucătorii lor şi-au văzut doar interesul, aveau de primit bani de la club şi au protestat cum au ştiut. Bravo lor, au cîştigat partida! Ce să mai zic?! Ce poţi să le mai reproşezi acum?! Au venit, ne-au bătut şi asta e!

- La voi ce n-a mers?
- Nu ştiu, am avut o ocazie mare în prima repriză, iar jocul nostru era altfel dacă reuşeam să înscriem. Din păcate, nu am reuşit, ei ne-au surprins pe final cu acele contraatacuri din care a venit şi golul. Nu sîntem nici noi roboţi, mai şi pierdem.

"Concentrare maximă cu Dinamo"

- Se simte şi o anumită stare de oboseală?
- Nu cred că e vorba de oboseală. A contat şi că am avut probleme de lot. Mulţi dintre colegi au avut necazuri cu stomacul, n-au putut juca sau au cerut să fie schimbaţi. E posibil să fi contat şi asta.

- Aveţi emoţii pe acest final de sezon?
- Nu ştiu dacă vom avea emoţii, cert e că Steaua va cîştiga campionatul! Un lucru bun după acest eşec e că mai revenim şi noi cu picioarele pe pămînt! Pe viitor e clar că trebuie să acordăm mai multă atenţie adversarilor întrucît situaţia în clasament se poate schimba în orice moment. Trebuie să tratăm serios toate întîlnirile pînă cînd vom ieşi matematic campioni.

- Joi, în Cupă, cu Dinamo, cum o să fie?
- Sper să fim concentraţi, să nu le dăm adversarilor nici o şansă, calificarea în finală nu cred că poate fi pusă în discuţie după 5-2 pentru noi. Eu îmi doresc chiar să cîştig şi manşa secundă!

"E normal ca Reghe să fie nemulţumit de evoluţia noastră, sîntem la al doilea meci în care nu reuşim să marcăm!" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

" Liga 1 a ajuns un circ! Vrem an de an în Champions League, însă ba joacă juniorii, ba nu se prezintă echipele, ce-i asta?!" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Ultimele tichete la Cupă
Pentru meciul de joi, din returul semifinalei Cupei României, mai sînt aproximativ 1.500 de bilete destinate suporterilor stelişti. Acestea pot fi cumpărate doar de la magazinul suporterilor din mall-ul Grand Arena, din Berceni. "Pentru toţi suporterii noştri ce vor veni la meciul de pe Arena Naţională trebuie să cîştigăm şi să le oferim calificarea în finală", a spus Reghe.

Întîlnire cu fanii
Steliştii au încercat să treacă mai repede peste prima înfrîngere din acest sezon şi ieri au mers la o întîlnire cu fanii. La Grand Arena au ajuns Adrian Popa, Lukasz Szukala şi Lucian Sînmărtean, care au stat timp de o oră alături de ultraşi. "La orice echipă se mai întîmplă să apară o înfrîngere, nu ar trebui să fie un capăt de ţară, mai ales că mai avem 6 puncte avans şi sîntem în semifinala Cupei. Am discutat despre ce a fost rău în meciul cu FC Vaslui şi acum trebuie să mergem să cîştigăm cu Dinamo", a spus Adi Popa.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
ainraymon
ainraymon  •  14 Aprilie 2014, 00:54

Ce mai...? Devenisera-ti galactici!!! Cred ca e vorba mai degraba de seriozitate. Va lipseste cu desavarsire... Iar despre constanta ce sa mai vorbim... Daca asa va tratati voi meseria veti ajunge mari cand va zbura porcu'!!!

alexandru_p
alexandru_p  •  13 Aprilie 2014, 18:28

gardos, te contrazici. spui ca trebuie sa ramaneti concentrati si sa tratati cu seriozitate maxima fiecare meci, dar cand vine vorba de meciul cu dinamo zici ca nu crezi ca se mai poate pune problema sa pierdeti calificarea. asta e din start o atitudine lejera si nu'mi place. sincer, daca jucati cum ati jucat cu vaslui sau cu timisoara, sper sa pierdem cu 3-0 returul! aparent nu v'ati trezit!

belamy
belamy  •  13 Aprilie 2014, 15:06
Postat de shab pe 13 Aprilie 2014, 12:26

Stie, cum sa nu, de asta Steaua a batut TOATE echipele din Romania (cu care a jucat, evident) cel putin o data, de la venirea lui Reghe. Plus blaturile din Europa, multe la numar si alea. Lasa ca mai facem un ultim blat, joi, sa ne refacem moralul, si gata.

cand va comanda tricourile de campioni, federatia ar face bine sa comande 10-12 bucati in plus.....pentru arbitrii colaboratori. trufasi, aroganti, ingamfati, prosti, manelizati, snobi, cabotini, cretini, intr-un cuvant : steaua.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează