FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gardoș, perioadă de coșmar în Liga 1: „Am avut probleme cu antrenorul” » Ce spune despre revenirea la FCSB

Florin Gardoș nu exclude revenirea la FCSB
Florin Gardoș nu exclude revenirea la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 18:51 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 19:13

Florin Gardoș (32 de ani), stoperul celor de la Academica Clinceni, nu are amintiri plăcute din perioada petrecută la Craiova.

Ajuns la Craiova în februarie 2018, Gardoș a fost măcinat de accidentări grave și nu a reușit să se impună la olteni. În total, fundașul a bifat 11 meciuri pentru gruparea olteană, de care s-a despățit în august 2020.

Florin Gardoș nu mai vrea să audă de Craiova: „Un vis urât”

Perioada de la Craiova a fost ca un vis urât. Am avut și probleme cu accidentări, cu domnul Mangia. A fost nevoie să plec la o echipă mică, la Clinceni, unde am avut înțelegere din partea antrenorului. Aveam nevoie de meciuri și, știe și lumea, la echipele mari nu există răbdare. Îmi pare rău că n-am reușit să fac mai mult, pentru că fanii m-au primit bine, în ciuda rivalității cu Steaua”, a declarat Gardoș într-un interviu acordat Corinei Caragea, live, pe TikTok.

Florin Gardoș exclude un transfer la Dinamo sau Rapid: „N-o să mă vadă nimeni acolo!”

De asemenea, Gardoș a dezvăluit că Rapid l-a dorit în 2019, însă trecutul stelist îl face să afirme că nu va juca niciodată pentru rivalele roș-albaștrilor din București.

„Am avut ofertă de la Rapid, în 2019, dar am refuzat. N-o să mă vadă nimeni la Dinamo sau la Rapid. 100% nu mă duc, dar vreau Rapid în Liga 1. Dacă o să mă întorc la FCSB? Nu știu, niciodată nu spun niciodată”, a mai spus Gardoș.

N-aș mai merge la Craiova. E ca o relație. N-a mers prima oară, sigur nu merge a doua oară
Florin Gardoș, fundaș Clinceni

Ilie Poenaru: „FCSB a fost agresivă, nu ne-a lăsat să construim”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinu, dezlănțuit: „Înfiorător ce se întâmplă la Dinamo!” + atacă DDB și ironizează o vedetă a „câinilor”

Va fi cel mai important adversar din această seară pentru Dinamo, dar e sigur: „Nu-i văd retrogradați la final”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  24 Aprilie 2021, 10:52

Gardos un om fara caracter!Dupa ce ca Universitatea te-a primit si a cheltuit o gramada de bani cu spitalizarile tale( in meciurile pe care le-ai bifat ai jucat ff prost)acum arunci cu noroi .Rusine!

kuba
kuba  •  24 Aprilie 2021, 08:07

Ce ușor e sa arunci cu cuvintele Gardos! Mulțumește Universității Craiova ca nu te-a aruncat ca pe o măsea stricata la câte accidentări ai avut. Și sincer in cele 11 meciuri jucate ai fost total depășit! Spre bucuria ta ai un urmaș la Craiova : Balasa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează