FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Va fi cel mai important adversar din această seară pentru Dinamo, dar e sigur: „Nu-i văd retrogradați la final”

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 15:46 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 16:24

Răzvan Pleșca, 38 de ani, va sta în fața speranțelor dinamoviștilor de a-și reveni diseară, la Mediaș, cu un succes în fața celor de la Gaz Metan. Cu 3 puncte, Dinamo poate depăși formația lui Mihai Teja în clasament, pot reaprinde speranțele că vor evita retrogradarea, în ultimele 12 etape adunând doar 3 puncte, fără nicio victorie.

Unul dintre veteranii Ligii 1, al 2-lea după Răzvan Dâlbea (39 de ani), la ultima sa apariție în prima divizie, fiindcă are de gând să se retragă la finalul sezonului, Răzvan Pleșca a avut parade apreciate și-n actuala ediție, fiind greu de învins de către adversari. Este unul dintre cei mai importanți oameni ai Mediașului, în continuare, oferind echilibru unei formații care are și ea probleme, doar 6 puncte luate în ultimele 11 etape.

Răzvan Pleșca: „Nu văd Dinamo la retrogadare sau pe loc de baraj”

”Emoții sunt întotdeauna, pozitive, fiindcă facem ceva ce ne place, ne facem meseria, iar la fotbal trebuie să ai sentimente. Mai ales dacă adversarul se numește Dinamo București, care rămâne un brand în România. Dinamo are jucători buni, altele sunt problemele mari acolo, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc. 

Logic, îmi doresc să învingem, mai ales că nici noi nu o ducem minunat. Foarte sincer vă spun, nu vreau să ”adorm” pe nimeni, dar nu văd Dinamo la retrogradare sau chiar pe loc de baraj la finalul campionatului”, a declarat Răzvan Pleșca pentru GSP.RO.

În ceea ce-l privește, după ani întregi în care a avut de suportat diverse dureri fizice, ardeleanul este decis să-și pună ghetele în cui la finele ediției. Nu a renunțat la acest gând, chiar dacă este căpitanul formației. ”Eu sunt OK acum, dar mă retrag, fără discuții. Am tot zis-o de mai multă vreme, urmează un ciclu firesc în viață, a venit vremea”, a mărturisit unul dintre cei mai apreciați portari din Liga 1.

16 cifrea apărat Pleșca în actuala ediție, primind 14 goluri. În 5 partide, a menținut buturile medieșenilor neatinse

VIDEO. Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

CSA Steaua București, ghinion la tragerea la sorți » FRF a stabilit ordinea pentru barajele de promovare

Câte etape au fost suspendați Romario Pires și Andrei Pițian după ce au fost implicați într-un scandal cu acuzații de rasism » Fotbaliștii s-au împăcat azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  23 Aprilie 2021, 23:25

fara arbitrul Barsan....

creeperno290
creeperno290  •  23 Aprilie 2021, 22:48

Era buna liga 2 doar daca n-aveam milioane de euro datorii si palmaresul si sigla la badea. In situatia actuala, liga 2 inseamna FCDB si desfiintare

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Aprilie 2021, 18:17

La ce joaca Dinamoo si situatia lor de la club de citiva ani de zile eii merita sa retrogradeze in Liga a 2a cu Iasu de mina. Plesca si altii nu trebuuie sa le tina de harem si sa le plinga de mila, ca Dinamoooo asta merita caci eii si cu Steaua pe timpul lui Ceaisescu au fost echipe foarte periculoase care au distrus efectiv fotbalul romanesc. Numai cine nu a cunoscut pe vremea aia ce faceau nenorocitii astia nu isi da seama. Va spun sincer Dinamooo o turma de ordinari trebuie sa le vina si lor rindul sa se duca in ligile inferioare, nu numai in Liga a 2 a. Un club de ordinari mafioti care a facut numai rau in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează