FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Încă un club pe marginea prăpastiei în Liga 1: „Mi-e greu să mai vin la fotbal, nu am de ce să mai vin. Sunt 4 luni de restanțe”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 17:26 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 17:35

Florin Gardoș (33 de ani) a vorbit despre problemele financiare de la Academica Clinceni, la finalul eșecului suferit cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.

La Clinceni se anunțase un nou proiect interesant. Mai mulți investitori au venit în sprijinul clubului, printre ei numărându-se, cel puțin la nivel declarativ, și Anamaria Prodan. Situația financiară este însă la fel de proastă și după apariția lor, dezvăluie Florin Gardoș.

Încă un antrenor din Liga 1 se plânge din cauza programului: „Am avut 3 meciuri în 6 zile”
CLINCENI - CHINDIA 0-1
Încă un antrenor din Liga 1 se plânge din cauza programului: „Am avut 3 meciuri în 6 zile”

Florin Gardoș se plânge de problemele de la Clinceni: „Mi-e greu să mai vin la fotbal”

„Am arătat destul de rău azi, nu cred că meritam mai mult de un egal. Nu am fost concentraţi până la final. Nici Chindia nu mi s-a părut că ar fi făcut un joc extraordinar. E foarte dificil şi nu m-aş fi gândit niciodată în vară că vom ajunge în situaţia asta, dar aşa se întâmplă dacă lucrurile nu sunt în ordine.

Cred că echipa asta nu e echipă de ultimul loc, dar trebuie schimbat ceva aici. În continuare sunt 4 luni restanţe la salarii, dar am avut nişte bonusuri şi au fost bune şi alea, mai ales că am reuşit să facem nişte puncte. Și cel puţin ceva bani de sărbători vor fi.

Nu am avut nicio satisfacţie sezonul ăsta. Dacă nu am nicio plăcere, mi-e greu să mai vin la fotbal. Nu am de ce să mai vin. Noi suntem oarecum la mijloc. Domnul Chirilă îşi doreşte în continuare să lucreze cu noi, noi suntem zi de zi acum cu un alt antrenor. Noi, jucătorii, am căzut cumva la mijloc”, a spus Florin Gardoș, potrivit Telekom Sport

VIDEO Bogdan Lobonț, atac fără precedent la adresa portarilor din Liga 1: „Toți greșesc! Noi avem doar portari de hochei și de handbal!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Imagini spectaculoase cu stadionul lui Sepsi înainte de meciul cu FCSB » S-au vândut toate biletele

Încă un antrenor din Liga 1 se plânge din cauza programului: „Am avut 3 meciuri în 6 zile”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
roaitavasile
roaitavasile  •  20 Decembrie 2021, 04:46
Postat de Gigel Borcanel pe 19 Decembrie 2021, 19:04

Tu pari un monument de inteligență măi Dragobete. M-am referit la văicăreala cu banii de sărbători, când el are sute de mii de euro în conturi. Și fii mai respectuos ***, am peste 60 de ani, cred că sunt mai bătrân ca tine.

Dacă nu te mai plăteste angajatorul 4 luni, pe motiv ca ai niște bani puși deoparte, cum reactionezi. la peste 60 de ani?

sdaniel1972
sdaniel1972  •  19 Decembrie 2021, 19:08

De la 50000 in anglia, la 15000 la ***, 12000 la Craiova, la 4000 si aia neprimiti aici, la ***i, e greu... dar nici nu a jucat dupa accidentarea de la ***... ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrianciprian
adrianciprian  •  19 Decembrie 2021, 19:05
Postat de Gigel Borcanel pe 19 Decembrie 2021, 17:45

Ăsta a luat o căruță de bani în Anglia fără să joace. Alții lucrează pe 1200 RON net pe lună. Nu ți-e jenă mă?

Ce legătură are una cu alta? Și joacă singur? Acolo sunt zeci de salariați care nu primesc banii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează